Dag ett

Nu har största delen av dagen passerat, klockan är cirka 9 på kvällen.
Det första vi gjorde idag var att gå ut en sväng på omådet. Vädret är mulet, men ruggigt varmt (kring 30grader)! Efter kanske 100meter fick klara skavsår på tårna av hennes flipflop. Vi stötte även på en hund som guidade oss runt/följde efter oss fast framför ^^. De flesta andra hundarna var inne på folks gårdar, och de fick lite av en dominoeffekt när vi närmade oss. Första hunden började skälla och sen gjorde alla andra det också. Och det var riktigt många hundar!

Efter våran promenad tog Jit (Klaras morbror, Dennis, fru) med oss till ett shoppingmall vid havet. Fick därmed se hur stranden såg ut här i Pattaya. Jag shoppade faktiskt ingenting idag, däremot köpte Klara ett par skor (se hennes blogg). Efter vår långa stadsvandring fick även jag sår mellan tårna - dock tog det mycket längre tid för mig att utveckla detta sår än vad det tog för Klara ^^.

Kom tillbaka vid 17tiden. Klara köpte ett kontantkort som vi alla tänkte använda att smsa från. Men ni får fortsätta skriva till min mobil.

Har spenderat kvällen med Gem - Dennis hushållerskas (eller vad man nu ska kalla det) barn som är 2 år gammal. Hade tänkt att ladda upp en bild på henne, men tydligen ville inte datorn det idag. Kan försöka igen imorgon. Hon är iaf hur söt som helst!

Har även ätit jättegod middag som Gems mamma tillagade. och mycket åt vi! så nu har vi alla världens paltkoma (om det nu kan få det av thai-mat)

Kommentarer
Postat av: Fällegänget

verkar inte så fel. men vi byter inte just nu 7 grader kallt o sol. kramar - ha det

2009-02-01 @ 18:26:45
Postat av: Jenny

Hellå. fan va skönt det verkar vara! strand och sol. värme, shopping. nice och det bästa MAT! haha jag är värsta fettot. älskar mat ! :) ha det bra och hoppas det håller i sig tills vi kommer!

2009-02-01 @ 22:17:35
URL: http://sandbergjenny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0