Oj vad vi har slitit i helgen

Nu är våran lägenhet som ny! Jag och Gustav har varit så duktiga i helgen.
'
I lördags storstädade vi, och med storstäda menar jag torka bort över två månaders damm, damma mattor, dammsuga, torka golv, packa ihop en IKEA-hylla, gå ner med massa grejor till förrådet, plocka fram balkongmöblerna m.m. Efter att ha storstädat åkte vi hem till Wiklundhs där det bjöds på grillat!
'
Igår (söndag) fortsatte vi med att förnya lägenheten. Vi började morgonen med att hänga på låset på IKEA, där införskaffades ett matbord och lite annat smått och gått. Emil och Lisa hängde med dit, så vi passade på att ta en kaffepaus (frukost för 9kr). Sen åkte vi vidare till Bauhaus för att köpa badrumskrokar. Efter det bar det av till Mio i bromma där vi hade hittat en skänk. Väl hemma, vid kanske 3-tiden, började vi montera ihop allting. 10 stora kartonger fick vi ihop till snygga möbler, och vi lyckades även få ner allt skräp till containern. Efter all montering var vi rätt trötta, men det blev ingen vila! Efter middagen hade Gustav match borta i bromma. Åkte och kollade på den och var hemma igen strax efter 22.
'
Idag gick vi ut lika hårt på morgonen! Vi har handlat, torkat fönster, flyttat lampan, städat det sista och bakat sockerkaka. Gustavs föräldrar och Albin har varit förbi och fikat. De har nu åkt iväg för att fira valborg med några vänner ute i skärgården. Albin är kvar här och spelar tv-spel med Gustav. Snart kommer resten av bröderna dyka upp och då bjuder vi på middag. Just nu ska jag njuta av att göra ingenting!
'
Ska ta några fina bilder på lägenheten och lägga upp snart, kanske imorgon!

Hemma-dag

Idag har Gustav tagit ledigt för att göra massa ärenden. I morse (bank-tid) vad han på banken. Nu är han hemma och äter lunch och snart ska vi in till stan. Jag hänger på och får på så sätt skjuts in till universitetet. Har inte haft några föreläsningar/seminarier idag så jag har kunnat plugga hemma.
Ikväll ska vi repa inför C2-sittningen imorgon. Ska bli så himla kul att gå på en sittning och bara kunna va! Förra terminen var kaos iom att jag skrivit tentan på dagen, sen gick jag och Anna direkt till huset för att börja förbereda. Under själva sittningen toastade vi och underhöll. Förstå all stress som släppte när klockan var 22.30. Ska bli kul att se festen från en annan vinkel den här terminen!
Nä nu måste jag äta.

Det är alltid mysigt med en kvällspromenad

Bra musik i lurarna, bra temperatur, fina knallrosa walking-skor.
En bra kväll helt enkelt.

Man kanske skulle ta tag i det här igen?

De senaste månaderna har varit kaos.. positivt och negativt kaos. Det har gjort att jag helt enkelt inte orkat blogga. Jag väljer att skriva här för min egen skull, ett sätt att hitta positiva saker som hänt den senaste tiden och belysa det lite extra. Men då energin inte finns blir det inte kul att leta positiva saker.. Det är inte så att jag gått in i väggen eller nått, bara haft lite tid. Och tiden har prioriterats på annat än bloggen.
Men nu kanske det är dags att börja igen, eller vad säger ni? Nån dag då jag har lite mer tid ska jag ta och byta utseende.. det är faktiskt vår nu. Sen kanske det blir lite fler inlägg. Förvänta er inte en massa på raken nu, för imorgon åker jag till Lund på bal!

RSS 2.0