segheten själv

Alltså, vad är det med min kropp? Snacka om att ha dåliga rutiner.. idag orkade jag inte pallra mig ur sängen förrän halv 12! Vad händer?

Sen hade jag tänkt att fara till strömpilen idag, men det sket sig eftersom mamma har tagit bilen och inte sagt var hon ska eller när hon kommer hem.. Och inte svarar hon när man ringer heller. Haha komiskt, precis när jag skriver den meningen ringer hon! Hon har tydligen varit och tränat (vilket jag också tänkte göra, men jag tar en långpromenad med effi istället).


Ikväll?


..

Sitter på jobbet, är hungrig men jag har inge mer mat med mig.. Sen kanske man inte ska äta så mkt kl23 på kvällen heller.. suck

trött

Shit va trött jag var imorse, vaknade först kl.11 ! Snacka om att inte ha några ordentliga rutiner ^^

Igår blev det DH med jenny hos linn, och fika såklart :) Linn hade varit duktig och precis varit och handlat.

Jag ska fortsätta min hurtiga vecka med att fara och simma idag igen! Vi får väl se hur länge det här håller i sig :P

Supertanten i gula badmössan

I söndags gjorde jag misstaget att ställa mig på en våg. Det var en impulsgrej, men sen dess har jag som mått lite smått illa över vad den visade. Så därför for jag och simmade idag. Jag har länge vetat att jag måste ta tag i min kondition, men nu då min vikt inte var den samma rann bägaren över. Så nu ska jag börja träna ordentligt!

Väl på simhallen var det väldigt lugnt, och jag fick en bana för mig själv. När jag skulle kliva ner i bassängen kom det en tant i gul badmössa och vi pratade lite lätt med varandra. Jag tänkte att jag simmar 40 längder (1km), för det tar ca 30 min och då hinner jag lagomt till jobbet kl.16. När jag simmat ca 33 längder frågar tanten i gula badmössan mig hur många längder jag simmat, för hon har tappat räkningen men hon visste att hon låg några längder efter mig. Hon sa att hon brukar simma 1000, men nu ha rhon varit sjuk så därför bara 500. 500 längder?! tänkte jag. Fy tusan vilken krut-tant som orkar det! Samtidigt blev jag lite förbannad eftersom jag själv bara tänkte simma 40.. Så jag simmade argt vidare 10 längder till och mer han jag inte om jag skulle hinna till jobbet. Jag var fortfarande förbannad på mig själv över min dåliga kondition när jag gick in i duschen, men efter kanske 2 min kom även den där supertanten. Då insåg jag att hon kan ju för tusan inte ha menat 500 längder, utan 500m. Dvs 20 längder. Å ena sidan blev jag smått besviken på mig själv att jag kan vara så korkad att tro att hon menat 500 längder, och å andra sidan blev jag smått nöjd. För den där supertanten i gul badmössa hade just pushat mig att simma 10 längder till, haha!

Tid

Det får bli det ord som får finnas med som en röd tråd i hela det här inlägget.

I torsdags flög jag ner till huvudstaden för att hälsa på älsklingen. Vi har faktiskt varit tillsammans i två år nu! (sjukt vad tiden flyger iväg..) På fredag for jag in till centrum för att äta lunch med kusin Frida. Gustav skulle nämligen repa då, så jag passade på att göra något annat. Efter lunchen gick jag och Frida till Kajsa och kollade vad hon får göra på sin praktik. Hon verkar ha det ganska lugnt faktiskt. Själv blev jag sminkad och plåtad bara för skojs skull. Jag är ju inte fotogenisk direkt.. Framåt 16-tiden hade Gustav repat klart och letat sig till Model House där vi var. Vi gick då och åt middag och sen blev det bio: Änglar och demoner. Den var riktigt bra! 2h18min kändes ungefär som 1h10min.

På lördagen hade Gustav match och på kvällen hade han bokat biljetter till Bounce! Det vi läste om föreställningen innan var att man skulle ha ledig klädsel, att det var stående publik som fick lov att flytta runt, och att den innehöll stroboskopljus, hundar, vatten och blod. När vi väl kommer dit och föreställningen ska börja blir alla ombedda att inte stänga av sina mobiltelefoner, utan att ställa larmet på 20.57 och sen ljudlös. Efter en väldigt udda start på föreställningen började musiken - och dansen. De var verkligen hur bra som helst! Temat var rädslor och att övervinna dem. Dock var den röda tråden svår att hänga med, men det gjorde inget för man var fast i facination av dansen. Efter vad som kändes som tjugo minuter ringde larmet, då var det bara en kvart kvar.. "Jag kan dansa, jag är inte rädd, jag kan dansa"




Söndag: återigen hade Gustav match, så jag har fått min dos av fotboll för den här helgen ;). Innan matchen for vi dock på två visningar. Båda lägenheterna var helt okej, men behöver renoveras. Så vi får väl se vad som händer..



Nu ska jag inte ödsla allt för mycket mer tid på datorn, utan ta mig i kragen och kanske fara och simma! Kan jag va så duktig tro?

Besatt

Nu är det äntligen inte bara jag som är besatt! Igår tvingade jag Malin att se Twilight och det har resulterat i att vi såg filmen en gång till idag och att hon har köpt även boken och filmen. Vad kan man säga, det är en riktigt bra serie! Dock är det lite jobbigt att bli så här besatt. För dels tycker jag inte om besatta människor, ni vet, folk som inte kan prata om något annat än vad de är besatta av. Sen har jag en fördom av att besatt i den här formen får man endast vara när man är tonåring, typ 14-15 år. Är man äldre blir besattheten ganska läskig. Därför vill jag inte vara snart 20 år och känna såhär. Jag vill kunna tänka på andra saker. Men min hjärna håller inte med mig. Och om jag ska vara ärlig är det en ganska mysig värld jag låter mina tankar försvinna till, så jag vill som inte att den ska försvinna. Det är alltså bara för mig att inse att jag är ett mellanting av ett Twilight-fan (15åringar) och Twilight-mum (40åringar).




Som avslutning på det här inlägget ska jag försöka slita mina tankar från Meyers karaktärer och skriva om något annat. Varför inte försöka med en snygg övergång från en bok till en annan? Jag håller nämligen just nu på att läsa Konsten att läsa tankar. Det är riktigt intressant faktiskt! Och användbart. Jag har inte kommit så långt i den än. Men vänta bara till jag har läst ut den och fått öva lite grann. Då kommer ni älska mig och ni kommer inte förstå varför. Hmm.. kanske ska satsa på en politisk karriär då? ;)


seghet

Helt sjukt va seg jag är! Två dagar i rad har det varit nästan omöjligt att ta sig ur sängen.. trots att vädret har varit bra. Vad är det som händer? Jag vaknar vid 9, somnar om till 10, går upp och äter frukost och går och lägger mig igen! Jag är som inte trött, men jag är verkligen inte pigg heller.

Idag ska jag skjutsa hem Boman som har bott hos oss en vecka. Så det blir till att köra ner till övik vid 16 tiden, hämta farmor och farfar och sen sätta sig på en buss hem till umeå igen.

Halebop Vänner

Igår var jag på stan med Jenni. Vi drack kaffe och pratade ikapp oss om varandras liv, mkt trevligt. Det görs gärna igen, utan att det behöver gå ett halvår emellan ;). Sen lyckades jag med att göra det som alla försöker undvika med när man går på stan: att stanna vid de som står och försöker sälja olika telefonabonnemang. Inte nog med att jag bara stannade, jag gick på det också. Så nu har jag bytt till Halebop Vänner. Men tro inte att jag var så dum att jag gick på vad som helst! Jag och Jenni stod och diskuterade med de som försökte pracka på oss abonnemanget hur länge som helst, sen ursäktade jag mig med att min parkeringstid gick ut. Då fick jag tid att tänka över om det faktiskt var bra, och även komma på frågor man inte kommer på när de står och nämner alla fördelar. Efter det gick vi tillbaka och jag fick svar på mina frågor, och ja, jag bytte. Men jag tror inte att jag kommer ångra det.

Inte nog med att jag gick på det där igår (det känns egentligen bara illa eftersom de står på stan och säljer, hade man hittat det på internet hade det varit lugnt), idag gick jag och Malin på stan. Och gissa vem som bytte till halebop vänner? Malin såklart. Jag känner att jag börjar bli stammis inne i Kungspassagen, haha.

Anyway, när jag kom hem har jag sett på extramaterialet till Twilight, och sen på Australia. Det blev ingen eurovision semifinal, men det känns inte som om jag missade mycket direkt..

Edward

I want him..
och nej, jag vill inte ha Rob Pattison som spelar Edward, utan jag vill ha karaktären Edward Cullen. ja, jag vill (precis som de flesta tjejer som sett/läst Twilight) bli totalförälskad i en vampyr. Som törstar efter mitt blod, bör man tillägga. Självklart är jag medveten om att sådana saker inte inträffar. Precis på samma sätt som att jag vet att jag aldrig kommer få gå på Hogwarts. Dessutom har jag redan världens underbaraste pojkvän (som jag förövrigt saknar väldigt mkt). Men man kan väl få drömma?

Halling

Fick ett ryck och plockade fram fiolen idag. Kom på att om jag ska kunna vara fiollärare till sommaren kan jag inte vara helt ringrostig. Det var faktiskt riktigt kul att spela. Började ta ut några låtar jag har här på datorn, bland annat Kavaljershalling av Harv. Har väl kommit halvvägs ungefär ^^. www.myspace.com/harvsweden , just den låten finns inte där, men jag måste ju göra ett försök till att få alla mina vänner som inte lyssnar på folkmusik till att börja nånstans.

Tog en paus i spelandet och kollade runt lite på eurovisionbidragen. Insåg att Norges bidrag (som jag bara hört tidigare, inte sett) innehöll 3 st män som dansade (vad tror ni? just det) halling. Egentligen inte så konstigt med tanke på att halling är en norsk dans, men det var som ändå kul att de körde med en så nationalistisk låt.

Tidigare under dagen var Linn j på besök, hon hade även med sig sin systemkamera (bilder kan ni finna på hennes blogg). Mkt kul att umgås lite med henne, istället för att bara säga hej i dörren på jobbet.


Ikväll blir det DH kl.21, samtidigt som man får flippa till eurovision. Sen ska jag se Twilight!! Jag tror jag har för höga förväntningar, men jag bryr mig inte!


Fy!

Jag har gjort det.. jag har gjort det! Det känns så pinsamt. Att falla för grupptrycket så där.. Jag trodde jag kunde stå emot, men tillslut var det något som lockade. Kanske var det för att hålla kontakt, kanske pga nyfikenhet, jag är inte riktigt säker.. Men gjort är gjort. Så det är bara för mig att svälja min stolthet och bli en i mängden. Inse faktum att det nu kommer finnas ytterligare en anledning för mig att sitta vid datorn. Puck... För er som inte förstått det så har jag nu officiellt skaffat facebook.

p&l?

Nu har jag suttit i ca 2 timmar och väntat på att virusprogrammet på datorn skulle gå klart. Jag tror att det trevliga viruset jag har skickat via msn kommer här från datorn på jobbet.. Men nu är det förhoppningsvis borta!

Förresten, hur många är det som ska till peace&love i sommar? Kollade lite på hemsidan och det är ju bra artister som ska dit! Det hade varit lite småkul att fara faktiskt. Nån som håller med?

koffein

Japp, det funkar väldigt bra på mig! en kopp kaffe och jag känner mig som ny. Eller nja det kanske var att ta i.. men jag håller iaf inte på att somna här på stolen längre ;)

Dagen har varit riktigt slapp ändå. Har inte gjort mkt annat än vad jag hade gjort hemma, dvs se på tv/sitta vid datorn.. Dock hade jag förmodligen sovit ut istället för att kliva upp strax före 8 på morgonen. Men tack vare att jag tog mig upp får jag ut ca 1800 för den här dagen. Vilket känns helt okej!

Jag älskar att det fortfarande är ljust ute!

trötthet

Okej, nu är det illa
Jag fick lov att flytta mig från tvn till datorn för jag är rädd att om jag sitter still för länge på samma plats kommer jag somna. Huvudet känns ruggigt tungt. Sen hjälper det inte direkt att det är fyllt med snor heller..
Mitt mål är att vara vaken till 00.25 (lycka till..), eller mål och mål. Jag måste vara vaken så länge. Jobbar fram till 24, sen tar det 20 min att köra hem (då måste jag verkligen vara vaken!)

Kanske ska koka lite kaffe..

Huvudvärk

Och nej, det beror inte på gårdagen.. (som för övrigt blev riktigt lyckad! jag hade då kul, och jag hoppas att alla som fick stå ut med mig hade det också ^^).. eller ja, kanske lite men inte av den anledningen man kan tro. Min huvudvärk består av ett tjockt lager snor som ligger och trycker i mina bihålor. Mums.. Men imorgon får jag sova ut. Måste bara hålla mig vaken i 11 timmar till..

Baciller

Det känns som om jag inte kommer vara på topp nästa vecka. Förutom att jag kommer vara helt slut pga en fullspäckad jobbvecka har jag dessutom lyckats dra på mig en förkylning. Tror den kommer från några små krabater ute i Tavelsjö. Det är inte nådigt vad mycket baciller det finns på en förskola, och självklart var de elakaste tvugna att hoppa på mig. Så just nu knarkar jag Esbiritox och Kan Jang i förhoppning om att dessa elaka baciller inte ska knäcka mig helt. Kör även stenhårt på tigerbalsam eftersom jag inte har hunnit införskaffa mig någon nässpray än.

Ikväll blir det inflyttningsfest hos linnzan ^^. Det kommer bli trångt, varmt och säkert riktigt kul!

jobbjobbjobb

Den här veckan jobbar jag definitivt heltid, haha :P
Måndag: 9-17
Tisdag: 16-24

Onsdag: 8-16.30 (på fritids i tavelsjö)

Torsdag: 16-24

Fredag: 8-13 (på fritids i tavelsjö) 16-24
Lördag: 9-17
Söndag: 9-24

Men nästa vecka är jag helt ledig! Det blir till att vila upp sig då ^^


Vår

Tillbaka till norrland..

Nu äntligen får jag börja med Breaking Dawn, 4e boken i Twilight serien. Åh vad jag har saknat dig Edward! Dock har jag fått vara hela helgen med Gustav, vilket är snäppet bättre (bla eftersom han är en verklig person), så jag har ingenting att klaga på.

Nu måste jag sova, upp till jobb imorgon.


Sommar

Här nere i sthlm är det riktig sommarvärme! M-m-m :)
Har hunnit med lite allt möjligt, shoppat lite, cyklat, sett fotboll m.m. Träffade syster i torsdags eftersom hon är här nere och gör praktik. Har även hittat mig en golfklubba ^^

Hemma söker alla umeåbor till idol.. hejja malin!

RSS 2.0