Muffins

Håller på att baka muffins, dock blev det nog lite mycket smet för de väller ut över hela plåten :/ alla förutom tre, än så länge. Har påbörjat Sune också, så nu blir det bakning till helgen!
Idag är ytterligare en dag utan planer, men imorgon kör skolan igång :)

Uppdatering i hemmet

Här kommer lite bilder på småförändringar som vi har gjort här hemma. Ber om ursäkt för kvalitén, hittade inte min kamera så jag tog med mobilen och det var inte superljus.. Men ni förstår hur det ser ut iaf.
'
'
Hylla med lysdioder som kan ändra färg :)
'
'
Nya bokhyllan
'
'
Ommöblering i musikhöran
'
'
Nya tavlan ovanför sängen
'
'
Spegeln i "lilla hallen"
'
'
Nya ljuslyktor i sovrumsfönstret

Gotland!

I förrgår vid 8.30 på morgonen började vi i laget resan till När IP. Bil i drygt en timme, färja i 3 timmar, bil i ytterligare en timme mitt ute i ingenstans. Tillslut hittade vi rätt iaf. Matchen var väl, ja det sammanlagda betyget blir medel. Vi spelade riktigt bra, rullade boll mer än vi gjort på länge, men ändå gick vi ner oss i 10 min och förlorade med 3-1.
Efter matchen fick jag äran att köra tillbaka. Självklart ska den enda spelaren som kör bil skada sig. Vi åkte till stugorna där vi skulle sova, snabbduchade, och for vidare till en restaurang. Maten var god men det var mer nattklubbskänsla än restaurang.
Med några timmars sömn i kroppen begav vi oss hemåt strax före 7 på söndagsmorgonen. Kl.8 gick färjan och vi var tillbaka i Sollentuna framåt 13. Väl hemma igen hade Gustav varit duktig och monterat allt från IKEA. Vi hjälptes åt med lite städning och sista piff, sen for vi till Boom och kollade runt. Hittade lite att shoppa. Ska ta kort på allting så ni får se! Måste bara plocka bort dammsugare m.m.
'
Nu på morgonen har jag:
1. knappt tagit mig ur sängen (varför kliva upp då man inte har nått å göra?)
2. skrivit ner mitt schema
3. kollat runt på nätets informationsdjungel om aktiviteter/seminarier m.m på informationsdagarna (jag känner mig inge klokare)
4. ringt förskolan om jobb
5. försökt få kolla hur platålyan ser ut
6. ätit gröt
Saker jag borde göra:
- packa ur väskan
- städa
- bädda sängen
sen vet jag faktiskt inget mer, kanske ska sticka vidare, läsa lite kurslitteratur, laga lunch.. ja vi får se..

Vet ni vad jag gör? Jag cyklar till ClasOhlsson och trakasserar nån trevlig expedit som vet vad jag behöver för något! Wish me luck!

Upprop!

Ja, så spännande var det. Jag åkte till Universitetet, väntade 30 min eftersom jag var i så god tid. Gick in i en stor tråkig lässal och lyssnade på en surkärring som rabblade namn i dryga 30 min. När det var klart tog jag ett informationspapper och åkte hem igen.
'
Just nu sitter jag och läser på om vad man behöver för att fästa spotlights i en vägghylla. Vet inte om halogen eller LED är bättre, vad alstrar minst värme? Sen fattar jag inte vad en transformator eller trafon eller vad det nu står är för något, vad man behöver den till, och vad det gör.. men tydligen påverkar det vad för sorts dimmer man kan ha. Jag hade tänkt att cykla till ClasOhlsson och fixa allt detta innan Gustav kommer hem, men nu lutar det åt att jag får invänta att hans hemkomst så jag har någon att diskutera med.
'
Ska nog gå till köket och dammsuga upp lite bananflugor innan dess..

Effektivitet

Som svar på frågor. Vi ska börja med Sune (surdegen) på tisdag, hade tänkt att börja i tisdags men dels så glömde jag och dels så ska jag ju bort i helgen så jag kan inte baka..
Ang hyllan har jag kollat ut en på ikea, en enkel bokhylla "lack". Ska även köpa samma som en plan hylla och fästa spotlights i. Bokhyllan ska stå på väggen där vi har tvn, och hyllan ska sättas upp på fondväggen. Sen ska vi fixa i musikhörnan nån gång framöver också :D
'
Idag har jag varit produktiv. Startade dagen med att baka rågbröd, sen åkte jag till Upplands Väsby och lånade en bok. Åkte vidare in till stan och shoppade födelsedagspresent, for vidare till Handels där jag gav Kusin sin hemnyckel, och jag skaffade lånekort på stadsbiblioteket. Sen begav jag mig ut till Skärholmen för att köpa kurslitteratur jag hittat på Blocket. Slutligen började jag min resa hem igen. Väl hemma lagade jag middag, sen cyklade jag till spelarmöte + träning. Styrelsen hade planerat radikala förändringar för laget, förändringar som började idag. Jag tror det kommer bli bra, dock kanske inte schystaste sättet att agera men... aja..
'
Nu ska jag försöka få mig lite sömn innan äventyret börjar imorgon!

menåh..

Idag har varit en superlång dag..
1. det har regnat hela dagen
2. jag har inte haft något att göra
3. det jag har gjort har varit stillasittande så jag har massa energi över
'
Kl.16 hade jag tvättid. Sen var jag taggad på att köpa en bokhylla på Ikea, men innan Gustav hade fixat med takräcket hade de hunnit stänga. Så det får bli till helgen istället! Dock ska jag till Gotland. Ni förstår, stockholmsområdet är så smart att de känner att Gotland är en del av dem. Så vare sig det gäller fotboll, skolsammarbeten eller presentation av väder så är det alltid Stockholm.. och Gotland, som en liten blindtarm. Ett extra bihang. Hursomhelst, jag ska iaf till Gotland på lördag och spela fotboll, det blir säkert kul :)
'
Imorgon ska jag åka runt och fixa lite kurs.lit, sen på fredag är det upprop!

:)

Igår var det soligt och varmt så jag spenderade en stund på stranden med Helen. Idag är vädret tyvärr inte lika bra. Har cyklat till biblioteket och lånat en till bok inför studierna. Hittar tyvärr inga fler.. eller jo, i Norrtälje. Men dit orkar jag inte ta mig. Ska kolla på universitetet hur det ser ut där, annars kanske jag köper två st.
'
Ikväll är det derby, herr div2. Sollentuna mot Rotebro. Ska träffa laget innan och äta middag sen kolla på matchen.

Världens bästa hund

Har haft ytterligare en fullspäckad vecka! Först Jenny, sen Jenni och sist Malin och Klara. Hur kul som helst att alla har varit och hälsat på. Nu blir det till att ta tag i livet igen. Leta kurslitteratur m.m. Dock först en sista sväng på stranden.
'
Önskar att jag hade fått säga hej då..
Effi
O'Flanagan Tredje Gången Gillt

19-05-2000

20-08-2010

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Snabbuppdatering

Förra veckan var syster på besök. Mycket nice! Veckan var fullspäckad av diverse aktiviteter, mest av allt shopping, men även Grönan och utgång med kusin. Jag hoppas Kajsa känner sig nöjd med sin semestervecka. Hon fick bla trackassera Gustav genom att måla hans naglar då jag var iväg på träning, så vad mer kan man önska?
'
I helgen var det tropisk värme, och självklart var det match då. Familjederby i familjen Wiklundh, Anton mot Emil. Efter matchen åt vi middag hos Wiklundhs och jag bjöd på tårta. En tradition som de har, man bjuder på tårta om man ha kommit in på nått program :)
'
Igår var det en fixardag. Städa och posta maaaaassa brev. Sen på kvällen hade jag match borta på Ekerö, och Gustav åkte och hämta Jenny.
'
Idag har jag och Jenny slappat på badberget och fått lite färg. Ikväll blir det en myskväll vid tvn. Awsome :)

Hemma igen

KL.11 imorse startade vi våran färd med en fullpackad bil från ett soligt Umeå. Tog en kisspaus i Sundsvall sen blåste vi på och vid Uppsala började det regna. Vi anlände till Wiklundhs strax före 18, och här vräkte regndet ner. Där fick vi middag och hämtade upp nycklar plus diverse saker vi hade där. Kom till lägenheten för drygt en timme sedan. Har därefter packat ur bilen (dock inte däck och golfbagar, de tar vi imorgon) och tagit hand om världens största tidningshög som låg innanför dörren. Sen insåg jag att toan var täckt i ett lager damm sen de relinade här. Suck, det var bara att ställa sig och skrubba toaletten. Nu är i alla fall det klart och resten av packningen blir till att packa upp imorgon.

RSS 2.0