Golf

Dagen började med att jag och Emil gick och rasade Vanilla, för att hon inte skulle få en så lång dag hemma själv. Hon var överlycklig och blev en liten bitch när jag skulle bära in henne igen, haha. Den kaninen har verkligen personligehet! Sen gick jag och Emil vidare på stan och åt lunch på Barista :)

Efter det for jag och hämtade Linn på OF och sen begav vi oss ut till Sörfors GK. Jag invigde min nya klubba, och både jag och Linn spelade riktigt bra den här gången! Kan kanske vara för att vi hade med oss frukt, vatten och choklad att fylla på med lite nu och då. "choklad är bra" :P




make

Ikväll har jag shoppat ett läppstift, en rouge, en ögonskugga och en pensel. Dessutom vann jag en body wash och en body scrub :D. Helt klart en lyckad kväll!

Nu ska jag fortsätta se repriserna av Desperate!

Shoppinghumör

Idag var jag på shoppinghumör. Så efter lunch for jag och mamma ner på stan. Jag rättade till mina solglasögon som hade fått sig en smäll, jag lämnade in min röda skor som bestämde sig för att gå sönder i lördags, och jag köpte tre st BHar. Tydligen har jag (som förmodligen alla andra) haft fel storlek. Det är därför de har blivit så slappa och äckliga. Jag är nämligen en 65D. Inte en 75A-B som jag själv trott..

Ikväll ska jag på Makeupstore-kväll. Fick det i present av syster :) ska få välja ut en pensel där som jag vill ha. Dessutom bjuder de på tilltugg skulle jag tro. Dock lär det vara rejält med folk men :P


10 minuters orkan

Idag cyklade jag till jobbet kl 8 på morgonen. Det var ändå helt okej, solen sken och det blåste nästan ingenting. Sen när klockan närmade sig 15 (jag slutar 15.30) väller det in mörka moln, vinden blåser bort takpannor och haglet studsar på gräsmattan. Och jag hade cykel.. Som tur var fick jag skjuts in mot stan så jag kunde ta bussen hem! Det lustiga är att när jag väl sitter på bussen börjar himlen spricka upp och solen titta fram. Kunde inte det där 30 minuters ovädret kommit en timma tidigare eller en timma senare så hade jag inte behövt lämna cykeln i Anumark..

Sen har jag och syster varit och tränat idag. Hon körde både bodypump och bodybalance, men jag hade pianolektion så jag han bara med bodybalance. Helt sjukt vad hon var trött efteråt! Haha! "Det är aldrig för sent" syster ;)


Nej, jag orkar inte leka med dig

När jag kör hem från flygplatsen efter att ha lämnat Gustav där hamnar jag efter en person som måste ha otroligt lite att göra på söndagar. I stora rondellen vid Coop ligger en bil och kör knappt 5 km/h. Min första tanke är att han har fått bensinstopp och bara rullar så långt han kan. Jag kör om och när jag har kommit mitt emellan rondellerna där vid Coop gasar han upp och kör så han precis hinner svänga in framför mig och börjar bromsa. Fy tusan vad less jag blev, så jag tutade på han, blinkade och bytte fil. Kom före i rondellen och körde mot ersmark. Men tror ni inte att den där finniga tonårskillen som förmodligen nyss tagit körkortet, med 4 tjejer i bilen han ville imponera på, följer efter mig och kör om igen. Jag blev så jäkla less att jag svängde ner och körde vid ersboda industriområde. Bara för att sabba hans lilla lek. Sen slapp jag honom iaf. Att man inte kan komma på något annat att göra?

Anyway, jag hade riktigt kul igår iaf. Tack för alla paket och tack alla som kom. Hoppas ni också hade roligt! :D

Bullar är goda, men ack så farliga

Ikväll har jag varit duktig och farit och tränat. Step den här gången. Hade en kvinna brevid mig som hade en av de lustigare stilarna. Beiga, blommiga cykelbyxor. Stooort rött urtvättat linne, leopard-bh som syntes genom armhålorna, vita tubsockor, gamla gympaskor och sist men inte minst hade hon tagit sin nyckel till skåpet och satt gummibandet - inte runt vristen som man gör när man badar, utan mitt på vaden. Sen sprayade hon deodorant över hela sig efter duschen...

Anyway.. mamma har bakat bullar, så det doftar gott i hela huset. dock när jag tog en blev jag för ivrig och åt för fort så jag har fortfarande lite magknip.. inte bra det där.

Imorgon ska jag träffa jenni på stan :D sen blir det jobb till 20!

Meny



♣ Fördrink
Martini (alkoholfritt alternativ finns)

♥ Tilltugg
Små Västerbottensostpajer med stenbitsrom

♦ Varmrätt
Kyckling med en "bacon och gurka-pesto" och rotsaker i ugn
Dryck: rött vin/öl/läsk

Efterrätt
Vitchokladmousse med hallonsås
Dryck: kaffe/te/commandeira/läsk



För utgång - medtag eget dricka

jag slipper cykla imorgon

Jag kan förövrigt tillägga till förgående inlägg att Eko är Klaras hund

Ikväll har jag bakat inför lördagen, har dock mkt kvar att göra..

För er bjudna - meny kommer här på bloggen imorgon

Jag har ett skavsår på min örsnibb

Tack eko och din ettriga lilla tunga för att ni tillsammans skapat detta lilla sår i min örsnibbskant. Kanske får jag skylla mig själv för att jag tillät det hela att fortgå. Men hur vet man när det går från ett kärleksfullt gnabb till en våldtäckt i örat?

Idag har jag och Linn begett oss ut till golfbanan. Det gick otroligt dåligt att spela, men det var skönt att vara ute och röra på sig. Vi måste ut snart igen för att förtränga denna dåliga runda.

Dessutom har jag noterat att min vänstra stortånagel har en lite annan nyans än de övriga naglarna. Skulle gissa att det är en rest från dansmaran där jag blev stämplad i skor som skavde.

Vad mer för onödig information kan jag delge? Hmm.. jag har nog bara nödvändig information kvar. Så den sparar vi till senare för nu ska jag se klart Roast på Berns!

Grattis syster :)

Idag har jag ätit tårta till frukost, stått och bakat snickerskakor kl.07.30 på morgonen, städat mitt rum + toa, cyklat till personalmöte, hämtat en kniv hos en smed, svängt förbi coop, ätit gomiddag med familj och släkt, sett idol och criminal minds. Så nu ska jag sova!





på promenad

Kvällen har spenderats med Linn och Vanilla :) mkt trevligt. Gick ut på en promenad i höstmörkret.. jag tycker verkligen om hösten. Inte mörkret. Men hösten. Sen såg vi lite på Idol.. det var väl.. sådär..

Imorgon fyller syster 18 så då blir det till att kliva upp kl6.00 och äta tårta till frukost! Mums :)


vardag?

Idag har jag vari på Iksu spa på jobbet, inte fy skam om jag får säga det själv. Sen har jag fått min första parkeringsbot. Snyggt jobbat... Dessutom har jag gjort äppelmos på 4kg äpplen. Ungefär så har min dag sett ut..

För övrigt, sjukaste saken hände idag! Jag går på stan i mina ballerinaskor jag köpte i thailand, dvs inga skor med superkvalité eller tjockaste sulan. Efter ett tag hör jag att det skrapar när jag sätter ner ena foten. Tänker att det är säkert ett gruskorn/en liten sten som har fastnat i sulan. Försöker som skrapa bort den medan jag går men den lossnar inte. Så jag böjer mig ner och kollar under skon. Där sitter en metallbit ca 1.5x1 cm stor. Jag tar tag i metallbiten för att ta loss den men då jag drar blir den bara större och större! Det visar sig att jag har gått med en platt metallbit i storlek ca 1,5 x 10 cm (!) i min lilla ballerinasko utan att ha kännt det! Dessutom måste det ha sett helt sjukt ut för alla åskådarna på apberget när jag drog fram den där under min sko, haha!

Nä, nu ska jag betala min dagsfärska räkning och sen krypa till kojs!




Dansmaran

Nu är jag hemkommen efter en helgs dansande. Dessutom har jag duschat av mig lukten av andra människor. Har haft en mkt rolig helg med Malin, Klara och Emil :) Kom ner till fälle i fredags vid 17-tiden. Åt middag, fixade oss och for in till Parken. Där var det redan fullt med folk och fullt ös! Malin som aldrig dansat förut och jag och Klara som dansat två gånger tidigare kände oss väl kanske lite borta. Men efter några timmar kom man in i det helt, och efter den här helgen känner jag att jag klarar buggen riktigt bra faktiskt! Dock har jag fortfarande inte 100% koll på allt, men från att bara har snurrat runt kan jag nu massa olika turer :P. Sen har den här helgen såklart resulterat i världens träningsvärk! Plus x antal skavsår.. Men det var det värt! Fy tusan va kul det var! :D

Cyprus

En vecka på Cypern har resulterat i en hyffsad bränna (jag är brun för att vara mig) och en hel del bilder. Det har varit helt underbart med semester! Men nu är det dags att komma tillbaka till vardagen igen..

Här kommer ett Linn-vänligt inlägg med bara bilder och så lite text som möjligt:




Älsklingen på promenad



Tog en tur upp i Troodosbergen



Besökte ett kloster. Där fick man inte visa axlar eller knän (eller något där emellan) så de hade dessa fina tält att låna ut



Gustav på klipporna utanför hotellet



Is eller salt?



Tog en båttur där vi fick se Afrodites grotta



 och spökstaden Famagusta. Det bor inte en människa i någon av dessa hus!



och snorklade. Hur klart vatten som helst!



Min smarta lösning på skavsår+saltvatten problem  



Gustav



Jag

RSS 2.0