God morgon

Nu sitter jag på bussen till universitetet. Det känns riktigt bra att börja pluggdagen kl8 istället för nån gång mellan 9-10. Man får ju sluta tidigare då! Inte för att det är samma sak som att åka hem dock.. Den här veckan är ganska hektisk. Det är mycket som ska fixas innan Proppen på lördag. Men kul är det! Igår tog jag ledigt större delen av dagen för att åka ut till Arlanda och äta lunch med Jenny. Hon hade precis kommit hem från sin Afrika-resa, så jag fick höra hur hon haft det och se massa bilder. Helt fantastisk upplevelse verkar det som om haft! Att jobba med djuren, så nära inpå allting.. Nä jag ska fortsätta med min vardag här. Det betyder spotify och wordfeud på bussen, sen kaffe när jag är framme!

Sugarholic

Vad sägs om det här efterrättsbordet?
Oreopops, macarons, chokladmarshmallows, godis, chokladtårta och citrontårta.

Kalas

I fredags kom mamma, pappa och Kajsa hit. Då firade vi Kajsas födelsedag i efterskott genom att ta med henne och se Spamalot! Den föreställningen var hur bra som helst!
Lördagen blev en fixar-dag. Vi började förmiddagen med en frukost på balkongen och presentöppning för min del, sen körde vi igång. Trots att jag gjort mycket under fredagen tar det tid att fixa det sista. Gustav hämtade ett bort på sportfältet, jag strök dukar, mamma och pappa hjälpte till i köket m.m. Kl.17 kom Wiklundhs och då blev det bubbel, middag, presentöppning och massa sötsaker! När alla mådde illa spelade vi Cranium, och tryckte lite till godis. Jag hade i alla fall en riktigt bra kväll och jag fick massa saker jag önskade mig! Muffinsformar, Mine-skål, två klockor, blommor, fingervantar man kan använda på iPhone, sportetui iPhone, hörlurar, tårtspade, kniv, durkslag, whiskey, skärpstål(knivvässare), cykelpump och säkert nått mer jag glömt att räkna upp. Massa bra saker iaf! Tack alla!
'
Nu ska jag försöka skriva ett rättsfallskoncentrat samtidigt som Kajsa och Gustav ser på The Big Bang Theory inne i rummet. Är det svårt att förstå om jag tappar fokus?

Bakdag

Just nu tar jag en paus i bakningen och stoppar i mig lite lunch. Men då jag bakat sen kl.8 i morse har jag hunnit slicka några skålar, så jag är inte speciellt hungrig. Min paus här får inte bli för lång för jag har massa grejor jag måste hinna med!
Det är nämligen så att mamma, pappa och Kajsa kommer ikväll. Tills dess vill jag att lägenheten ska vara städad och trevlig att vara i. Dessutom ska jag bjuda dem plus Wiklundhs på födelsedagsmiddag i morgon kväll. Då är det skönt att ha förberett så mycket som möjligt så jag slipper stå i köket den enda hela dagen jag har med familjen. Därför bakar jag tårtor nu. Och lite till.
Oj vad jag ska äta gott sen. Massa sötsaker kommer min lördag bestå av! Men den här veckan har jag tränat riktigt hårt så jag har rätt att äta lite onyttigt! (Sen är det ju min födelsedag på måndag också). Det var himla länge sedan jag hade sådan träningsvärk som jag har i min mage nu. Så här har min vecka sett ut:
Må - klättra
Ti - dansa house
Ons - fotbollsträning med riktigt mkt fys
To - fotbollsträning
Fre - baka och slicka skålar :D
Men kul är det! Nästa vecka ser väl ut ungefär likadan.
'
Nä, nu är min lilla paus slut. Ska in i köket igen och nu blir det till att diska undan ALLT.

Bibblan

Just nu sitter jag i biblioteket och har svårt att koncentrera mig. "Allmän köprätt" är rätt lätt att somna i då fokus är på noll. För övrigt kan jag berätta att efter att ha bett gustav studera min mun med ficklampa, och jag själv försökte det med framför spegeln, har jag kommit fram till att det inte är nått fel på min visdomstand. Bortsett från att den inte växer lika rakt och fint som de andra, eller raka fra tänder har jag ju inte. Men hursomhelst, grunden till min smärta är att jag fått en blåsa längst in i kinden bakom visdomstanden! Bläääää! Nä tillbaka till boken...

House

Idag har jag dansat house för första gången i mitt liv. Det var skitkul! Men ganska svårt.. Dels svårt att få in rätt groove i kroppen och dels för att största delen av dansen är till att "hitta på själv!".. eh.. Ja men kul var det som sagt! Hoppas det blir igen nästa vecka :D
'
Något mindre roligt är att jag tror att jag har en visdomstand som jävlas med mig. Det gör jätteont när jag öppnar munnen och när jag sväljer. Någon som har nått tips på vad man kan göra åt det?

Bula

Juste, på tal om Quasimodo.. Jag nickade ihop med en tjej på matchen idag. Så mitt högra ögonbryn är lite likt Quasimodos vänstra. Suck. Fotboll är en farlig sport, tydligen..

Glömska

Shit, jag har så fullt upp att jag helt glömmer bort min blogg! Min vardag är fullspäckad med aktiviteter från morgon till sen kväll, så när jag får två sekunder över spenderar jag dem i soffan med Gustav, inte framför datorn. Den här veckan har jag klättrat, tränat, pluggat, lämnat blod (!), teaterimproviserat och shoppat.
I fredags var det förfest/födelsedagsfest hos Malin, sen utgång på White room med alla jurister. På lördagen hade jag bortamatch och sen blev det en myskväll hemma i soffan.
Idag har det varit en riktig disnay-dag. Jag började med att göra rönnbärsgelé, sen såg jag och Gustav på Peter Pan. Dock somnade vi båda efter halva filmen, och jag kom lite sent till min samling till match. Men det gick bra ändå som tur var. Matchen idag (japp, dubbla matcher den här helgen) gick riktigt bra. Det är himla kul att spela när allting funkar! Nu har jag precis ätit middag och jag och Gustav sittar och ser på Ringaren i Notre Dame. Mys!
Ska försöka vara lite mer effektiv här på bloggen nästa vecka!

Word

Shit vad jag har sovit dåligt inatt. Det tog mig säkert två timmar att somna igårkväll. Då jag inte har somnat på en timme börjar jag bli stressad och därför blir det ännu svårare att somna.. Inte nog med det, tydligen har jag pratat alfapet inatt. Wordfeud kanske är för beroendeframkallande för mig?

Åter

Så, efter en förkylningshelg börjar jag återvända till verkligeheten igen. Trots att min röst inte är helt återställd, och näsan snorar mer än normalt. Jag har inte tid att vara sjuk nu (I just stop beeing sick and be awsome instead). Det här terminen innehåller så många roliga saker! Dels fadderiverksamheten, sen dans, och um och andra små event.  Vet dock inte riktigt hur jag hade tänkt hinna med allt, men det löser sig!
Nu ska jag vakna till, fixa mig och sen gå på första seminariet det här kursen.

RSS 2.0