Bilder

Här kommer några bilder från Peace and Love! Finns mer på facebook..




Vårat kärleksträd



Linn är taggad!



Snygga brudar



"Make love, not war"



Träffade Emil och Jesper på campingen. Här ser ni Emil och Linn som är övertaggad som vanligt ;)



Gänget inne i tältet, Johanna kör direkt ur boxen



Skräpet efter helgen.. Helt sjukt vad mkt folk lämnade efter sig!



Idag har jag varit ute i Södervik med Linn och Jenny, hur härligt som helst! Kul att vi äntligen lyckas hitta tid alla tre :) Ikväll kommer de förbi för att se So you think you can dance. Det är sommar det!

Sommar, sol, bad och konserter

De här dagarna nere i Borlänge har varit hur kul som helst! Vi startade resan med en svinkall natt i hosjön. Sen torsdag, fredag och lördag har det blivit till att se massa konserter och umgås med en massa roliga människor! Imorgon ska jag sätta mig ner och fixa lite bilder!


Har dock dragit på mig en förkylning, så jag har ingen röst för tillfället ^^


Peace&Love!

Here we come!

Nu har jag förhoppningsvis packat allt. Och jag hoppas verkligen allt ryms i vår lilla hyrbil. Annars blire till att sitta på packningen!

Just nu väntar jag bara på att hyrbilen ska svänga upp på uppfarten med linn i förarsätet så vi kan bege oss ner mot Borlänge! Jag är smått stressad och hur taggad som helst! (inte bra kombination för kroppen..)


See ya!


jobbjobbjobb

Nu har det blivit intensivt jobbande här ett tag, men efter morgondagen är jag långledig för då bär det av till peace and love! Jag är råtaggad! Har nu suttit och kollat in vilka band som blir prio1 och vilka man kan se bara för att de ger sommarstämning osv.

Idag har jag för övrigt spelat golf! Han med 9 hål innan jobbet idag :)

Just nu känner jag mig rastlös.. Det känns så oeffektivt att bara sitta av en timme till när jag vet att jag har en massa att packa, ett rum att städa, tånaglar att måla, lägerledare att ringa och vänner att vara med. Dock kan jag inte göra speciellt mkt åt något av de sakerna kl23 på kvällen hur som helst..

Nä nu börjar 2½ men, och sen Scrubs. Så det får bli tvn en timme frammåt!

Midsommar

Har precis ätit sillunch, och ja, jag tycker om sill så det var väldigt gott :) Nu ska jag snart bege mig mot jobbet...


Musikläger i Ersmark

Åh så roliga dagar jag har haft! Men ack så lindrigt det här lägret har gått! Då vi sa åt barnen att gå och lägga sig gick de och la sig, viskade i några minuter och sen sov de! Allihopa! Och alla lärde sig låtarna superfort. Helt sjukt.. Men kul har det varit! :) Hoppas verkligen jag får vara med nästa år igen...Det är något särskilt med det lägret :)

Idag har jag börjat med att sova ut! Sen klippt gräsmattan, rensat jordgubbslandet och blivit riktigt myggbiten, och satt några blommor. Kvar är det att städa toaletten. Imorgon kommer Anderssons till midsommarlunch, sen blire jobb kl.16. Jobbar HELA helgen.. pengar, pengar, pengar..

Sen får vi se vad som händer med hösten... :/


Sju sorters kakor

En personlig sak att ta med imorgon

Just nu ligger Malin i fosterställning i min säng och läser New Moon.. Så rolig vän är hon ;) haha. Sitter och inväntar middagen då vi båda är jättehungriga. Jag har sprungit runt och försökt komma på saker att packa, har nu packat hälften och gjort en lista över den andra hälften. Ikväll kanske Klara och Lisa Jonsson kommer förbi, det vore kul :)

Imorgon ska jag och Malin ner till Ersmarkskyrkan på musikläger. Jag som fiolledare och Malin som sång- och flöjtledare. Det kommer bli riktigt roligt! Så efter ikväll kommer jag inte vara speciellt kontaktbar förrän sent på onsdag-kväll igen. Jag kommer vara upptagen 24/7 med att få små barn att spela och sjunga, och förhoppningsvis sova på nätterna :P.

Godis

Igår var jag på skolavslutning i Tavelsjö kyrka. Hjälpte pappa med hans årliga avslutningssång, istället för tal. Detta år blev det Aleksander Rybaks Fairytale. "Sommarlooooo-vet är här ige-en".

Idag har jag jobbat och sen varit med Linn R :) kul att det fanns tid för oss att ses också! Vi började med en middag på bibliotekskafét för att avsluta dagen med att bli sockerhöga i linns lägenhet. Awsome :)

Ett år sedan, tjalalalala

Helt sjukt vad fort ett år har flygit förbi. Inte en chans att tiden gick så här fort när man pluggade..

Nu blir det en fullbokad tid framöver!
Söndag-onsdag = musikläger
Midsommarhelgen = jobbjobbjobb

Imorgon ljuder det folktoner från Tavelsjö kyrka

"Det lilla hår jag har, det ska få sitta kvar"

Så hör jag pappa sjunga från övervåningen, haha! Mamma har färgat hans hår, och det blev lite mörkt (speciellt i hårbotten), så Kajsa gav förslaget att prova hennes silverchampoo för att få till det. Dessförinnan hade Kajsa noppat och färgat hans ögonbryn. Pappa, foglig som han är, går såklart med på allt det här eftersom han bor i ett hus med tre tjejer. Tycker lite synd om honom.

Igår var en hur härlig dag som helst! Jag var hos malin i nordmaling. Dagen började med att vi fick stressa till Arbetsförmedligen för malin hade något möte där. Men när vi kom hem igen (ca.10.30) bestämde vi oss för att fara ut till deras ö. Vi packade massa mat, böcker att läsa och kastspön. Malins pappa skjutsade ut oss och vår packning till deras ö (egentligen är det inte deras ö, men deras stuga är den ända på hela ön så det är inte speciellt många andra som brukar vara där). Det första vi gjorde efter att ha lastat av grejorna i deras stuga var att börja fiska. Det var hur härligt som helst, jag älskar verkligen havet. När vi blev less tog vi en paus och gick och fikade och lyssnade på måsarnas skrik. Sen fortsatte vi fiska lite till och otroligt nog drog malin upp en halvmeters gädda! Så vips var våran middag fixad!



Här är det precis innan hon ska slå ihjäl den med gäddkroken.


När vi var less på att fiska började vi göra iordning för att tillaga gäddan. Gick och plockade lite enbärsris att fylla den med och startade grillen. I väntan på att fisken skulle bli klar passade jag och malin på att ta ett nakendopp i det iskalla havet. Årets första! Framåt 19.30 på kvällen kom malins pappa och hämtade oss. På vägen hem såg vi en bäver. Och jag lyckades sitta helt still trots att det var tjugotretusenåttehundrasjuttiofyra mygg som svärmade runt oss!


Eftersom gårdagen var en riktigt hurtig dag blev det en slappar dag idag istället. På förmiddagen var det mulet så då såg vi världens sämsta (okej, kanske inte världens, men iaf topp 10 på den listan) chick flick. Material Girls. Rekommenderas inte. Men det var rätt mysigt att bara ta det lugnt. Sen när solen tittade fram gick vi ut och solade.

M-m-m sommaren är verkligen på väg nu! De här två dagarna har varit superhärliga. Måste definitivt ut till malins ö igen :)


Nordmaling

Idag har jag sett Twilight för femte gången, på 28 dagar...

Förutom det har jag varit en duktig medborgare och cyklat till vallokalen och röstat! Första gången man har chans att påverka, då kan man för tusan inte sitta hemma och inte bry sig. Nog för att jag inte var den mest insatta, men jag hade iaf läst in mig tillräckligt för att känna mig nöjd med mitt val. (Sen får vi ju se framöver om det var smart eller inte..)

Ikväll beger jag mig till Nordmaling. Eftersom söndagstrafiken är sämst har de ingen buss som går kring 21 på kvällen, utan de har en som går kl18, och sen går nästa kl.22. Go länstrafiken...

Tänkte även vara töntig och lägga ut massa bilder på mig själv
Ett litet smakprov på hur det var att posa framför en riktig fotograf...






Kom sommarväder kom

Välkommen hem syster :)
Tror hon har saknat oss lite, för hon har skrattat hela kvällen, som om hon inte har fått skratta ordentligt på fem veckor.. hehe..

Och Gustav är här! Men han är hur trött som helst.. har sovit igenom halva Talang, och därför har jag bäddat upp så han får gå och lägga sig. Själv sitter jag och ser på Berg flyttar in och äter en Singoalla citron.

Jag får alltid en lätt huvudvärk av diadem

Sitter på jobbet (jag vet att jag har ett bra jobb ur den aspekten). Har faktiskt varit riktigt duktig och cyklat hit i regnet! Ingen hit kan jag lova..

Åh, läste linns blogg för ett tag sen där denna trailer var med:
Varning, ni som inte läst boken eller inte vill veta än bör inte trycka på play





Hursomhelst..
Ikväll kommer Gustav och Kajsa :) Har precis insett att jag och Gustav kommer inte kunna ses igen förrän hans semester eftersom jag har i stort sett fullt upp fram tills dess...

Röd, grön, blå eller nått mitt emellan?

Idag sov jag ut till kl.11! Helt sjukt vad mina dygn har blivit konstiga.. Var iaf duktig och for och simmade innan jobbet. Idag var det så lugnt där att jag simmade 60 längder istället för de vanliga 40. Har dock en sån sjuk träningsvärk i baksida lår sen i söndags! Hoppas den går till sig lite nu..

Okej, EU-val.. nu är det verkligen dags att läsa in sig!

helgen

I fredags kom malin in till umeå och hon jag och klara fick chansen att ses alla tre  för första gången sen vi kom hem från thailand! Satt och fikade och skvallrade så som det ska va.

På lördag begav vi oss alla in till stan eftersom malin i sin skyddade miljö i nordmaling inte får se speciellt mkt folk. Så vi låg och solade i parken, åt glass och glodde på människor. När vi kände oss nöjd (och malin bränd) cyklade vi till klara där det bjöds på middag. Sen cyklade vi tillbaka till stan för det var folkdans på café station, hur kul som helst :) Men eftersom det var länge sen sist jag dansade har jag en härlig träningsvärk nu.

Igår var det mors dag och min present var att jag hade lovat att baka en tårta vi kunde ta med till mormor och morfar, dvs den skulle vara klar till halv 12. Så det blev en tidig morgon för mig. Efter vi varit där och fikat var jag och mamma duktiga och rensade jordgubbslandet och jag sådde ärtskidor, ruccola och bladspenat. (Något som såklart har bättrat på min träningsvärk i baksida lår rejält!) Vid 18 kom kajsas peter på middag, och senare på kvällen dök jenny upp. Jag och jenny spenderade kvällen med att fly från mygg och läsa resekataloger.

Idag är det jobb 9-16 sen kl18 ikväll har jag möte inför musiklägret i ersmark!

RSS 2.0