Uppdate

För stunden sitter jag med nymålade naglar. Jag ska inte göra misstaget jag alltid gör - att börja göra andra saker för snabbt inpå. Därför tänkte jag att då kan jag sitta här vid datorn i lugn och ro och uppdatera er som läser på vad som händer i mitt liv.
'
Jag börjar med förra helgen.
På lördagskvällen bytte jag till mig att jobba den festen på huset (istället för nästa helg). Då man är fadder ska man vid ett tillfälle (oftast fest/sittning) hjälpa till med vad som än kan behövas. Det var en himla lugn fest att jobba på eftersom jag jobbade mellan 16-22 och det var runt 23 det drog igång ordentligt. Jag stannade kvar till 1 ungefär, men valde att köra nyktert. Det var länge sedan jag hade en helt vit helg. (Det betyder inte att jag varit dyngrak i månader utan mer att de senaste helgerna har alkohol i någon form och mängd konsumerats). Det var i alla fall skönt att vakna upp på söndagen och känna sig utsövd. Då åkte jag och Gustav och kollade på Emils sista match, sen blev vi bjudna (läs: Gustav bjöd in oss själva) på middag hos hans familj.
'
Sen har veckan flutit på som vanligt. I måndags var jag och Gustav och klättrade. Det är verkligen himla roligt! Sen tränar jag muskler som jag aldrig haft förut, vilket alltid är bra! :D
(bild från Anna)
På tisdagen var det dans på huset - House. Hon som höll i det körde mycket mage! Så jag kände av det rätt bra dagen efter.
Annars har det i stort sett varit vanliga vardagar. Jag åker till universitetet och pluggar och Gustav åker till jobbet. Dock har det varit många sena kvällar, men så blir det när man har mycket roligt på gång!
'
Juste, en annan sak jag kan berätta:
Jag har lämnat blod på riktigt för första gången! Så nu har jag koll på vilken arm jag borde bli stucken i, att jag borde ligga med fötterna högt och vilken blodgrupp jag har. Sånt är alltid bra att veta!
Ikväll ska jag och Gustav på fest hos Anna. (därav nagellacket). Det kommer bli kul! :D

Att spendera tid med sig själv

För andra fredagen i rad var min plan att ha en myskväll framför tvn med Gustav. Återigen lyckades han planera annorlunda. Så jag har därför fått en helkväll med mig själv. Till att börja med har jag varit inne i stan och shoppat lite. Mest småsaker, men jag tycker det är rätt trevligt att bara strosa omkring. Jag vet om att jag är i behov av ensamhet med jämna mellanrum, men det är svårt att finna det här nere om man inte vill sitta inne i lägenheten. Därför har jag upptäckt att jag är väldigt bra på att vara ensam bland människor. Det optimala då jag vill vara ensam är att gå ut i skogen. Men i skogen här möter man alltid människor. Därför är det nästan lättare att vara ensam bland många människor. När jag går i stadens djungel och har massa tid på mig kan jag finna det ganska rogivande. Men det är väldigt viktigt att jag har mycket tid. Är jag det minsta tidspressad kan lugnet enkelt vända till stress och folkmasse-fobi. Idag var en sån dag med mycket tid.
För att fortsätta med njuta av min egen ensamhet lyxade jag till det med ett bad och en hårimpackning nu under kvällen. Och det lyxigaste av allt - en skönlitterär bok! Fastade så i boken att skummet försvann och badvattnet blev kallt. När jag kollade på klockan hade det gått över en timme. Mys!
Nu ska jag ta en bit mörk choklad, lägga mig i soffan under en filt och läsa till ögonlocken blir allt för tunga.

Pain

Just nu gör det verkligen ont i hela min kropp. Muskler, leder, senor är slutkörda. Och som grädden på moset kan jag lägga till en del blåmärken. För att låta min kropp vila ska jag nu njuta av en kopp kaffe samtidigt som jag stillasittandes fortsätter med mitt bajs-pm. Sen tänker jag ta helg!

Usch och fy!

Nu är dagen här. Dagen jag väntat på och fasat för. Dagen jag gått och oroat mig för. Tankar har snurrat i huvudet: kommer det gå bra? kommer det göra ont? hur länge måste jag vänta? kommer jag få några bieffekter? kan jag fortsätta ta på mig vad som helst?
Men vet ni, jag överlevde. Min tånagel har nu till slut ramlat av. Det är inte bekvämt, men jag överlever!
Det ska nog bli bra till slut ska du se..

Mitt i veckan

Igår var en riktig skitdag. Jag glömde ombyte till dansen, jag fastnade med mitt pm, jag fick lätt huvudvärk av att regnet vräkte ner. Som tur var avslutades dagen bra med massage framför Desperade Housewifes.
Idag har dagen varit bättre. Jag har fått en del skrivet på pmet och hittat en massa källor, dock genom att åka runt inne i stan. Sen frågade Gustav om jag ville följa med och klättra då jag inte hade fotbollsträning idag och eftersom det bara var vi två åkte vi till Solna. Det är verkligen himla aroligt att klättra! Trots att jag har superont i mina armar nu. Jag har faktiskt ont i hela kroppen!
Nu ska jag duka så vi får i oss någon middag också!

Stök

Resten av dagen har varit en typiskt söndag. Dammsugaren har varit framme en sväng, jag har spenderat tid nere i tvättstugan, bakad bröd och lagat mat. Resten av kvällen har varit lugn framför tvn. Ikväll måste det bli en tidig kväll så jag tar mig upp i tid imorgon! För då måste jag absolut börja med mitt pm...

Söndag

Idag har Gustav sprungit Hässelbyloppet. Enligt honom gick det inte alls särskilt bra, men själv tycker jag att en mil på 40.57 min är riktigt bra! Det är för övrigt superbra väder ute, så det har varit riktigt mysigt att promenera runt för att se både starten och sen målgången.

JD Bankett

Planen var att det här skulle bli en lugn vecka och att jag skulle börja med mitt PM i god tid. Sen fick jag veta i onsdags att tack vare Frida och Anna fick jag och Anna biljetter till JD banketten igår! Det var trerätters middag plus vin på Nalen inne i stan. Helt underbart! Och innan på dagen var det själva JD mässan i frescatihallen där vi hade gått runt och pratat med olika byråer m.m. När jag kom hem vid 1 i natt kände jag verkligen att jag hade gått och lett hela dagen igår! Dels för att man vill vara trevlig, dels för att alla andra är så trevlig mot en och dels för att det var så himla roligt!
Ikväll blir det Skattesittning på huset. Jag och Anna ska underhålla för de som läser skatterätt just nu. Det kommer bli superkul!
Nu ska jag ta och diska undan min lunch, och kanske göra något annat vettigt också, vem vet.

Fotboll

Hur många såg matchen igår? Själv var jag hemma hos Gustavs föräldrar där hela familjen var samlad framför tvn. Min plan för kvällen var egenligen att få lite plugg gjort, så jag hade tagit med mig datorn. Men matchen blev bara mer och mer spännande att jag kunde till slut inte fokuser på något annat. Extra svårt blev det då alla bröderna varvade mellan tyst nervositet och ställa sig upp och skrika.
Nu sitter jag i en soffa i biblioteket och väntar på anna och ska äta frukost :D

Salt, pepper and cumin

Dagen startade med att jag och Gustav hämtade upp Anna och så åkte ut till Såstaholm för att äta brunch! Mamma och pappa hade gett det som förslag för 1,5 år sedan då de bodde där medan de hjälpte mig och Gustav renovera lägenheten. Det var verkligen supermysigt där ute, och huuur mycket mat som helst! Jag trot jag åt lite av allt: ägg och bacon, bröd, pålägg, frukt, ost och kex, hemgjord nyponsoppa, plättar, juice, kaffe och så är det säkert något jag glömt. Gott var det i alla fall!
Efter att vi skjutsat hem Anna har vi städat lägenheten och sen har jag bakat små muffins. De är verkligen bara en mumsbit stora, men jag tycker det är helt perfekt. Sen har kvällen spenderats i soffan med lite mango att mumsa på. Sen får det bli en tidig kväll så jag är pigg inför nästa vecka.

Sunny Saturday

God morgon! Gustav ligger bakis i sängen och verkar inte ha planer på att kliva upp på ett tag. Jag är så himla glad att det inte är jag! Själv har jag ätit frukost för ett tag sen och funderar nu på att ta mig ut i förmiddagssolen på en liten stund. Sen får vi se vad som händer :)

Äntligen ensamhet

Jag har haft så mycket för mig de senaste veckorna att när jag insåg att jag endast har en kväll planerad den här helgen ville jag hoppa av lycka. Nog för att allt jag gjort innan varit superroligt men man måste vila upp sig emellanåt. Planen var därför att ha en mysig filmkväll hemma med Gustav, men för någon dag sen berättade han att han skulle ut med jobbet idag. Roligt för honom, och faktiskt otroligt härligt för mig. Det var så himla länge sedan jag var helt ensam att jag verkligen njuter av den här kvällen! Jag har hunnit vara med mig själv, köpte sushi till middag och sett film. Nu tänker jag byta till vintertäcket och gå och lägga mig. De senaste två dagarna har det blivit riktigt kallt, så då Gustav inte kommit hem än och kan gå och lägga sig innan mig och värma upp min sida av sängen, så blir det till att byta till ett varmare täcke!

Äpple och bullar

Idag är det kanelbullens dag och trots att jag lovat mig själv en sockerfri veckan var det oooomöjligt att motså bulldoften utanför pressbyrån. Dock kompenserade jag kanelbullen med en timmes dans! Nu sitter jag och Gustav i soffan och följer Apples release av iPhone 4S. Jag ska erkänna att jag blev lite besviken. Nog för att den nya är sjukt mycket bättre inuti hade det varit roligt om det förändrat utseendet lite. Man kanske ska fortsätta vänta på 5an?..
Juste, en annan rolig grej; det är massa tvpremiärer den här veckan! Desperate, Greys m.m. Nu är hösten som den ska vara!

Banangröt

Nu på morgonen provade jag göra nått nytt - banangröt. En dl havregryn, två dl vatten och en mosad banan. Värm i micron på max i 2 minuter. Stanna och rör om efter halva tiden. Servera med lingonsylt och mjölk. Det var riktigt gott faktiskt! Dock hade en halv portion räckt bra för mig. Det blev ganska sött i längden.
Dock missar jag precis bussen jag tänkte ta.. men jag får sån magknip av att slänga i mig maten och då bussen går med 10 min intervall känns det inte riktigt värt det!

Propp!

Denna lördagsmorgon började med att världens bästa pojkvän skjutsade mig till GIH samt skruvade ihop en båt han hade byggt! Anledningen till detta var att idag är det den så kallade Proppen! Då klär alla faddrar och fadderbarn (nya jikare) ut sig till ett bestämt tema, spelar volleyboll, sjunger schlager och hejjarramsor samt mutar fadderledningsgruppen till tusen! Våran fina grupp var Peter Pan!
Alla var så himla duktiga idag!
Nu är jag hemma mest för att ladda batterierna igen och byta om till lite finare kläder. Kl 19 är det sittning på huset (juristernas hus på universitetet) där vi får veta vem som vann! Alla grupper var otroligt bra i år så ingenting känns givet. Vi får se helt enkelt!

RSS 2.0