Arlanda!

Sitter på arlanda just nu.. har varit här i 5,5h ungefär.. och flyget har blivit försenat. Istället för 18.05 går det 19.20. Men det blir bara en timmas mer väntan här, och en timmas mindre väntan i peking. Så vad spelar det för roll? Vi kan nog roa oss lika bra ändå. Klara sjunger om att barbapappa är trött och rosa, på en konstig italiensk/finsk dialekt. Annars har det inte hänt oss så mycket. Gustav hade tid att titta förbi en sväng :) vilket blev precis när vi avslutat vår nyttiga lunch på mcdonalds, eftersom det var det stället vi hittade som var billigt ^^

Inse att nästa inlägg kommer skrivas i väldigt långt här ifrån lilla sverige! :D

Resfeber!

Under dagen har jag bara blivit mer och mer nervös har jag märkt. Är jättehungrig, men så fort jag stoppar nått i munnen mår jag illa :/ .. Sen har jag tydligen sprungit fram och tillbaka, fram och tillbaka när jag försökte packa. Jenny kom förbi en sväng och bjöd på en kaka, så ni kan ju läsa hennes blogg om hur jag såg ut..

Har för övrigt gjort om min blogg i Thailands ära. Gult och lotusblommor - charmigt va? ^^

Jag tror och hoppas att det mesta är packat.. annars så brukar det lösa sig!
10.05 imorgon går planet till arlanda!

Woho!


om 34,5 timme

går planet till sthlm!! (om jag nu har räknat rätt den här tiden på dygnet)

Fick skjuts både till och från jobbet idag :) slapp bussen! Mkt slapp kväll, linn (rydelius idag) kom förbi en sväng. Fikade - som alltid. Imorgon ska jag sova ut ordentligt. Sen blir det till att packa. Kanske måste förbi en sväng på stan också.. får se.

taggataggatagga!

2

Jag är verkligen aptrött just nu. Det blir bums isäng för mig så fort tänderna är borstade! Får iaf skjuts till jobbet imorgon :) tack pappa

Igår var jag på innebandy för första gången på evigheter!! Trodde inte jag skulle säga det, men jag saknar det faktiskt.. kanske mest lagsport i det stora hela. Eller bara att röra på mig. Det blir att ta tag i det efter Thailand. Såhär kan jag inte fortsätta ^^
Det var också trevligt att få spendera lite tid med Linn :) som alltid

Har förövrigt shoppat lite idag - ett minneskort till kameran, och en mp3 eftersom jag inte kan hitta min iPod!! Var tusan kan den tagit vägen? Jag menar, vem skulle vilja stjäla en gammal iPod? Den kommer säkert fram när jag farit....


4 dagar..

.. och på den femte far vi!

Jag vet att jag i stort sett bara skriver om när jag ska fara, men jag är råtaggad! :D

Dagen har spenderats med älsklingen, tills han var tvungen att sätta sig på planet hem igen... riktigt surt. Men det går inte att göra något åt. Jag kan inte åka ner, och han kan inte åka upp, och nu ska jag vara borta en månad. Det verkar vara fel tid för det mesta :/

Hittade ett bra citat i boken jag läser just nu:

Om jordens barn glömmer vem det är som
sörjer för dem kommer vi att vakna upp en
dag och finna att vi inte längre har ett hem.
                                       -  ur Hästarnas dal
                                          av Jean M Auel  

Alltså..

... om du var min iPod, var skulle du då vara?

måste hitta den...

En vecka kvar!

Jag far till Thailand om en vecka! Så idag for jag, Malin och Klara ner på stan för att växla pengar.. men såklart så hade det varit inne massa människor före oss för de fanns inte en enda bath kvar! Och jag som ringde i onsdags för att kolla om det var lugnt eller om vi borde göra någon beställning, men hon som jag pratade med sa att det inte behövdes... Blä! Så nu måste vi dit på tisdag igen också.. Dock måste jag iväg på stan nån gång hur som helst för att fixa de sista små detaljerna, som batterier och dyl.

Gustav kommer imorgon :D! På morgonen så jag ska krypa till kojs nu..

Godnatt!

Fotogenisk

Min dag har varit ytterst slapp. Vaknade strax före 10 av telefonen. Gick en promenad med effi där vid 12-tiden. Tränade lite på min trampmaskin samtidigt som jag passade på att se en serie på datorn. Den är hur kul som helst! Tänk er en anime - fast med riktiga skådespelare. Tack för tipset Julia :)

Sen försökte jag mig på några självporträtt. Dvs jag tog en massa kort på mig själv, närmare bestämt 213 st. Jag är verkligen inte fotogenisk.. tror ni att några av de korten blev bra? Kanske 3 st blev hyffsade.. Och jag behöver inga tröstande kommentarer som "du ser visst bra ut", för jag vet att jag inte blir bra på kort. Så har det alltid varit och det kommer förmodligen att förbi så. Jag får helt enkelt hitta på något annat än att bli fotomodell ;) Det är som att så fort det dyker fram en kamera får mitt huvud formen av en neandertalares, medan mitt överbett blir större än Christine Meltzers (hon som är med i Hey Baberiba). Det roliga är att om man kollar igenom alla 213 bilder (något som ingen annan förutom jag själv kommer att få göra) så ser man att jag verkligen försöker!
Näe, det kommer nog dröja ett tag till innan det ploppar upp en visningsbild här på bloggen..

Nu är det godnatt för imorgon ska jag upp och jobba

Måndag med Linnarna

Dagen börjar med att jag väcks av telefonen - woho. Fast det gjorde inte så mycket för jag hade lovat Linn R en promenad vid 12 tiden. Så det var lika bra att kliva upp. Senare anslöt sig även Linn Ö till promenaden. Efter det blev det fika hos Linn R och en rolig timme där vi kollade igenom massa gamla (och nyare) kort på Linn Rs dator. Vid 16.30 skulle båda Linnarna iväg till stallet.

Pratade även med Linn J idag, hon berättade om hennes första jobbdag på mitt jobb :D

För att få ytterligare information kan ni gå in på alla dessa Linnars olika bloggar:
rydelius.blogg.se
ojbrandt.blogg.se
linnjohansson.webblogg.se
Trevlig smygreklam va?

Ikväll ska jag lyssna igenom musiken jag fick av Klara i lördags, sen ska jag passa på att slappa vid tvn - som vanligt

För övrigt lyckades jag äntligen städa undan garderoben på mitt golv!


Dans på station

Igår hade jag sista kurstillfället för "Muntligt berättande" ute i Bjurholm. Riktigt trevlig dag. Det har varit en väldigt behaglig kurs - endast tre kurstillfällen ^^.

Sen på kvällen var det dans på Café Station, så jag och Klara for dig. Självklart kom vi 10 minuter sen - som vanligt. Men första timmen är det utlärning, och vi kunde redan polska från boda. Så vi klarade oss rätt bra tycker jag :) Kvällen avslutades med en äppelkaka och några risen hemma hos Klara.

Idag jobbar jag hela dagen, 9-24. Har en liten "paus" nu, så jag ska passa på att läsa lite Skip Beat :D

Hotell är bokat!

Sitter på jobbet just nu, om en halvtimma börjar Let's Dance :)

Idag har vi äntligen bokat hotel i Peking!! Trestjärnigt.. relativt nära pärlmarknaden :D, relativt nära himmelska fridens torg, och lite längre till den förbjudna staden. Det är lite svårt att säga hur långt det är att gå när man bara ser det på en karta ^^. Ett annat plus är att det här hotellet låg på samma ställe på kartan hela tiden. Det gjorde nämligen inte ett annat hotell vi hittade.. såvitt jag han med han det ligga på tre ställen.. så det kändes inte så säkert :P

Inse att om två veckor har jag suttit på planet på väg till Thailand i 1½ timma!! Gosh..

Förresten, tror ni att jag städade igår? (A) hehe..
Rätt gissat - det gjorde jag inte

Tapas

I måndags och tisdags jobbade jag - därav få uppdateringar här på bloggen. Känns inte peppande att sätta sig vid datorn när man kommer hem kring 00.30 på natten (jag jobbade 16-24). Då vill jag mest sova.

Igår for jag och vaccinerade mig på morgonen, så nu är jag färdigvaccinerad innan Thailand! Helt sjukt va fort tiden går, inse att jag far om 15 dagar!! Sen hade jag sista lektionen i Entreprenörskapskursen, hade tur och fick åka bil hem med mamma. Slapp må illa pga en bussresa.

Kl19 igår hade jag, Linn och Jenny bokat bord på Tapas. Det är vår julklapp till varandra - att gå ut och äta tillsammans. Mycket roligare än att få nån ljusstake som ändå hamnar i garderroben till slut. Efter en enormt god middag, och en utsökt efterrätt, rullade vi hem där vid 22-tiden. Det var dyrt, en värt det! Sen stannade vi hos Linn ett tag, kom hem först vid 01.00 ^^

Idag blir det en slappardag. Ska kolla upp hotel i Peking, och förhoppningsvis boka. Sen blir det såklart en promenad med effi i det kalla vädret. Borde försöka röja i mitt rum också..

Träningsvärk till tusen

Igår var jag, mamma och Kajsa på Iksu spa. Jag och Kajsa var hurtiga och körde hårt på bodypumpen, sen blev det lunch och slappande i den varma källan, och några minuter på vattenmassagebädden. Har även hittat en ansiktscréme, som jag kanske ska kosta på mig efter resan.. men vi får se..

Efter Iksu satt jag mig på bussen på väg till Nordmaling, var framme där kring 16.30. Helt sjukt vilken dimma det var igår, man såg ingenting efter vägen..
Anyway, kvällen var riktigt kul! Klara blev blond, det spelades falskt på guitarhero, sjöngs ännu falskare på singstar - HSM och ABBA. Jag lyckades efter många falska försök hitta stämman till "take a chans on me", dvs den som går "take a chans take a chans take a take a chans chans". Tummen upp för mig ^^. Sen han vi även kolla in lite hotel i Peking, vi borde boka det snart...

Imorse vaknade jag med världens träningsvärk sen bodypumpen igår, det ömmade överallt! Och så kom pappa och hämtade mig 10.30 för vi hade bestämt att vi skulle fara till Agnäs idag och åka slalom. I och med träningsvärken gick åkningen faktiskt över förväntan :), och kul var det! Måste försöka åka nån till gång iår, men det får bli efter Thailand.

Ikväll blir det till att dansa ut julen. Jag vet att det är först på tisdag, men jag jobbar kväll både måndag och tisdag, så vi gör det ikväll istället.

Undrar hur träningsvärken kommer vara imorrn... förmodligen värre...

Bilbesiktning

Idag fick jag äran att fara och besikta Sigrid (lilla vita bilen), enda fördelen var väl att jag inte sov bort hela dagen. Även om jag kanske hade behövt det..
Nä, det får bli en tidig kväll istället

Nu ska jag sätta mig och skriva klart de två arbetena jag har kvar, eftersom de ska in idag och imorgon. Jag har blivit jätte dålig på att planera min tid nu på sistone.. Skärpning Lisa! Om en vecka kommer kurserna vara avklarade, så det är bara att bita ihop!

Ska försöka ta lite bilder framöver så att bloggen kan bli lite roligare ^^


7 januari 2009

Jag har bestämt mig för att starta en blogg!
Jag vet, det är chockerande!
Det är faktiskt mest för att ni där hemma ska kunna se vad som hände mig när jag far iväg till Thailand, och då kom jag på att om jag ska kunna lära mig lite om hur jag göra så kan det vara bra att börja redan nu.

Önska mig lycka till! Haha!

RSS 2.0