Sa nån något?

I tisdags åkte jag till Fälle. Där har jag hunnit basta och bada flera gånger, spelat golf, åkt vattenskidor, spelat gin rummy, ätit gott och tagit det lugnt. Kom hem igen igårkväll. Gustav har åkt ut till Vännäs och mamma är på Holmön. Så ikväll blir det en lugn kväll för mig och pappa. Jag har för övrigt världens lock för mina öron. Det skulle vara himla surt om min hosta (som förövrigt är liiite bättre!), som har utvecklats till snuva, nu skulle ge mig öroninflammation. Nä, jag knarkar massa nässpray så får det läka sig själv. Hör jag fortfarande ingenting på måndag kan det vara dags att återigen ringa vårdcentralen. Jag har verkligen åkt på världens mest långdragna förkylning. Om det nu är det det är!
'
Nu ska jag sätta på nästa film, så får jag se hur långt jag hinner innan middagen :)

Svar på linns fråga

Idag köpte Gustav bilen. En svart liten Ford Focus Ghia, -06, 2.0 motor, bensin, 17" fälgar, gått 8000. Om ni vill kan jag ta ett kort och lägga upp :)

Då det regnar får man stanna inne

Idag har jag spenderat dagen i en soffa med ben&jerrys, lasagne, fruktsallad och film. Då jag väl väckt syster kl.14 började vi se film. Först "linje 123 kapad" (hatar översättningen!), den var mkt bra. Kan rekommendera den :) ! Sen såg vi The Informant. Sämst säger jag bara. Se den inte. Den var inte värd det. Efter 55 min var jag less och ville göra något annat, men vi plågade oss igenom en timme till. Som tur var blev den bättre mot slutet, men det där "bättre" gjorde ändå inte att det totala betyget nådde upp till bra.
'
På vägen hem från Övik stannade jag och syster till hos Malin och sa hej och drack te. Mysigt :)
'
Nu ska jag ta och hosta mig isäng. Imorgon blir det till att ringa vårdcentralen igen, och sen bilköp!
'
Se den inte

Kusin!

Ikväll drar jag och Kajsa ner till Övik för en kväll. Ska umgås med kusiner + kusins flickvän som fyller 20 och massa andra människor. Det kommer nog bli super :) Är hemma igen imorgonkväll. See ya!

Hej igen

Nu var det länge sedan jag uppdaterade här. Det är så himla skönt med semester att jag har inte känt nå större behov av att slå mig ner en längre stund vid datorn. Dessutom hostar jag fortfarande som en, ja.. jag vet inte vad man kan hosta som.. Hursomhelst är det inte trevligt. Men Mollipect är min vän så jag kommer överleva.
Idag har jag och Gustav varit och kollat på en bil som verkar intressant, imorgon blir det fortsatt billetande eftersom man bör kolla runt överallt innan man bestämmer sig.
Ikväll blir det en lugn kväll framför tvn/datorn. Kl.20 kommer vi nog se på 4an, Gustavs favorit (notera att jag inte är ironisk!)

Score!

Idag har jag spelat golf för första gången iår :) det kändes väl sådär men tydligen gick det riktigt bra eftersom jag sänkte mig. Hoppas säsongen fortsätter sådär!
Efter golfen åkte vi till mormor och morfar och fikade. Pappa och morfar spikade på huset och jag, mamma och mormor gick en sväng i jordgubbslandet. Så ikväll blir det det till efterrätt.
Just nu sitter jag och mamma ute på altanen (på framsidan) och njuter i solen. Ska snart vara lite effektiv och duka inför middagen imorgon. Hela familjen Wiklundh kommer hit nämnligen, så det är mycket mat som ska lagas!
'
Förresten, varför är det plötsligt vitt bakom texten? Vad har jag gjort?...

Jag och min slumrande vän har varit ute och rest

Nu är jag hemkommen efter en superresa i London. Jag och Linn började våran resan 06.37 på torsdagsmorgonen och kom hem igår strax efter 19 på kvällen.

Det har varit en händelserik resa. Vi har trängts inne på primark, svettats i hyde park, kommit fram till att svensk öl är sämst och falukorv bäst. Vi har fått i oss alldeles för mycket vitt bröd och alldeles för lite vitaminer, och somliga av oss har dessutom fått färg. Denna "somliga" har dessutom snarkat  en del så jag ska börja och avsluta mitt bildspel som resan började och avslutades.

Jag har katthår överallt..

Linn är här nu :) vi har sett fotboll, lekt med katter, gjort frukostmackor m.m. Just nu står hon i duschen och jag sitter här, snart är det godnatt. För imorgon kl.6 kliver vi upp och startar vår färd mot Englands huvudstad. Awsome!

Jag vågade

Japp, jag epilerade mina ben igår. Helt sjukt vad det gör ont... Borde försöka hålla igång nu, men jag kommer med 99% säkerhet att glömma det.
'
Inatt har jag sovit bättre. Har vant mig vid ljudet av katter som äter m.m. Tyvärr bestämde sig Larizza (den yngre katten) för att vara på världens bushumör när jag släckte tvn för att sova. Jag la mig på sidan, gäspade och fick en tass i magen. Jag hade lite ont i höfterna så jag vred om på mage och då jag försökte få till täcket började hon attackera mina ben och fötter. Det rörde sig ju så roligt under täcktet.. Suck. Jag satt mig upp och bar ut henne, men hon sprang in igen och jag märkte att hon gillade att retas med mig. Tillslut gav hon upp iaf och jag fick somna i lugn och ro.
'
Idag skiner solen. Jag har inget planerat så det lutar åt att ligga och pressa lite på altanen här med en bok :)

epilera?

Efter en orolig natt pga två katter som kände för att störa mig i min sömn klev jag upp strax före 7. Cyklade till lägenheten för att tvätta lite kläder och börja packa inför London. Var tillbaka igen vid 10. Mitt på dagen cyklade jag till biblioteket för att lämna igen lite böcker. Nu sitter jag i soffan och har läst på om transfer från flygplatsen på torsdag. Försöker bygga upp lite mod för att epilera benen. Det var verkligen hur länge sen som helst nu. Så det kommer göra ont... Wish me luck!

Relining

Förra veckan fick vi hem ett papper där det stod att de skulle komma och relina hos oss mellan den 5/7-16/7. Eftersom vi läst i andra papper vi fått ut att de ska ta 5 dagar per lägenhet, och att de ska komma och kolla lägenheten först så tänkte vi att eftersom vi inte hört nå mer blir det väl så att de börjar nästa vecka (dvs den 12e). Men nej så fungerar det inte. Vaknade av massa borrljud imorse och strax före 8 plingade en man på dörren och sa att nu ska de börja. Jahapp tänkte jag och skyndade mig med att plocka bort allting från toaletten, hallen och köket. Sen frågade jag hur lång tid det här kan tänkas ta eftersom det är ju skrivet 5 dagar tidigare. Men nej då, inte kan det vara så bra, utan vi får räkna med 2 veckor. Sämst.
Så just nu sitter jag hemma hos Wiklundhs, de är bortresta så jag och Gustav kommer nog ta vårat pick och pack och sova här. Dock måste vi säkert köra massa vändor mellan lägenheten och deras hus eftersom dels måste vi få över mat så vi har något att äta. Dels behöver man ju kläder och duschgrejor. Sen måste jag ju lösa hur jag ska hinna tvätta och packa inför London. Och efter London måste jag ju packa om för att resa upp till Umeå. Aja, det kommer lösa sig. Och Linn, du får nog inte sova i våran musikhörna. Du får ett eget rum hos Gustavs föräldrar istället :P För jag förutsätter att du vill kunna gå på toa och borsta tänderna. Det vill jag i alla fall.

Återigen sol och värme!!

Det är så fruktansvärt varmt ute att jag orkar verkligen inte ta mig ut nå mer idag. Jag och Gustav har cyklat till Wiklundhs för att mata katterna. Bezt hade lyckats kissa på 7 ställen i rummet han är i, som tur var har Helena tänkt till och lagt plast över hela golvet. Så det var inte svårt att ta bort. Vi lät katterna gå ut i omgångar på altanen. Först Bezt, sen Betzy och Larizza. Vi gick även över till Gustavs morbror där Yaz är ensam hemma just nu. Så även han fick uppmärksamhet, en promenad i selen och mat såklart.
'
Ikväll lär varken jag eller Gustav orka göra speciellt mkt, vi är båda helt knäckta av värmen. Även om det är hur härligt som helst klarar man inte av att vara ute hela tiden. Det ska tydligen vara fortsatt superväder en bra tid framöver! Hoppas på att det är samma i London och sen hemma i Umeå!

Supervarmt!

Idag har jag fått sällskap på badberget. Det är ju lördag så gustav är ledig :) Men jag kan inte påstå att han är särskilt härdad. Efter att ha legat och vridit sig i 2 timmar var han less. Jag ville sola lite till, sen började vi promenera hemåt. Jag har faktiskt fått en ordentlig bränna för att vara mig! Dock inflikar gustav gärna med att säga "jag är brunare". "Ja det är du" svarar jag, för sjuttioelfte gången.
Ikväll blir det en lugn kväll med fotboll och en promenad/cykeltur till Wiklundhs för att mata katter :)

:)

Efter två dagar då vädret varit sådär är det äntligen sol igen! Dvs idag ska jag ta mig ut. Har spenderat de senaste dagarna fast i en bokserie Jenny rekommenderat mig. Ska börja på bok 3 idag :) Men först blir det en promenad till porsvägen för att se om jag kan låna en cykel

RSS 2.0