Anna hade en vän med en bil

Nu sitter jag på bussen på väg in till stan. Jag och anna ska se Håkan Hellström live på cirkus ikväll! Kommer bli hur bra som helst! Nog för att jag kanske inte varit Håkans största (som anna!) fan genom hans karriär så betyder inte det att jag inte tycker om honom live! Det blir en bra kväll! I morgon är det C2 sittning. Vi ska framföra en låt och jag ska spela piano. Att det blev jag som spelar beror på att jag var den av oss som "kunde mest". Om någon annan hade velat spela hade jag gärna gett bort uppdraget. Men nu är det så här och det kommer bli himla bra ändå!

Effektivitet

I morse hade jag världens snabbaste morgon. Jag förstår knappt själv hur jag lyckades. Det började med att jag var övertygad om att föreläsningen skulle börja kl.10, och jag tänkte åka hemifrån vid 9 för att vara i god tid. Kl. 07.25 får jag ett sms av Anna där hon undrar om när jag tänkte komma till uni. Vis 09.40 ungefär, svarade jag. Men vi börjar ju 8, skrev hon. Crap. Jag flög upp ur sängen, satte upp håret, han tvätta av mig, klä mig, snabb-sminka mig och packa böcker och matlåda, och kl.07.40 satt jag på bussen. Allt detta (plus springa till bussen) tog mig en kvart. Varför kan man inte vara så effektiv andra mornar?

Fotogeni

Igår var jag himla duktig. Gustav hade varit borta över natten, och på morgonen åkt direkt till sina föräldrar. Jag började morgonen med att efter frukost ta mig ut och springa! Sedan bakade jag bröd och vid 12.30 var det påsk-lunch hemma hos svärföräldrarna. Där spenderades sedan hela dagen. Bröderna var ute och lekte och jag passade på att plugga lite. Fick läst i alla fall 6 rättsfall! Sedan var det dags för fika. Jag lyckades spilla både vatten och kaffe över hela mig, men som tur var var det utomhus och i solen torkade allt snabbt! Framåt 18 började solen gå ner och vi gick in för att äta middag. Efter middagen gick vi alla ut och spelade 21an (basket), för att sedan gå in och äta efterrätt. En mycket bra dag!
Idag var det Gustavs dag att vara duktig, dvs han började dagen med en springtur. Sedan åkte vi och slog lite golfbollar! Nu i kväll har jag suttit på balkongen och läst en massa ur Europarättens grunder. Gustav är hos Emil på "bro night", så jag får återigen en kväll för mig själv.
'
Här kommer två bilder bara för att jag tycker om dem:
'

Påskpynt!

Idag har jag varit en sväng på IKEA och Plantagen. Köpte lite småsaker på IKEA och på Plantagen blev det några blommor! I år ska jag ge ett nytt försök med att låta pelargonerna övervintra, och dessutom köpte jag humle som om man sköter den rätt också kan övervintra. Vi får väl se hur det går, några blommor måste ju dö innan man vet hur man sköter dem bäst! Men jag ger inte upp!
'
'
Nu är utemöblerna framme på balkongen, och några dahlia på bordet, pelargoner vid stolen och humlen står bakom soffan och ska förhoppningsvis klättra sig uppåt.
'
'
På köksbordet hamnade några små påskliljor
'
'
I hallen blev det påskpyntat med en kyckling och påskliljor. Notera gärna att termometern visar 16 grader och det här kortet är taget vid 20.00 på kvällen!
'
'
I köksfönstret hängde jag min gamla påskkärring som varit med i en herrans massa år!

Nu ska jag ta och äta en sen middag. Gustav är inte hemma, utan kommer hem först i morgon. Då ska vi till hans föräldrar på dels påsk-brunch och sedan middag. Det lät som om det kommer bli grillat!

80-års kalas!

Hej igen. Nu var det länge sedan jag uppdaterade. Det beror på att förra torsdagen åkte jag upp till Umeå för att hälsa på familj och vänner. På torsdagen han jag plugga lite, fika med Klara och äta grillat till middag samt spela monopol med familjen. En mycket mysig kväll! På fredagen han jag umgås med Jenny! Sen på kvällen åkte jag, Kajsa och kusin Johanna och såg Jeff Dunham, huuur bra som helst! På lördagen var det kalas, mormor fyllde 80år! Med tanke på att medelåldern var rätt hög varade kalaset inte särskilt sent, men vi han med några härliga kommentarer från mormor! "Det är ju gratis!" . På söndagen han jag med att fika fortsättningen på de två enorma tårtorna Kajsa hade bakat till kalaset innan jag flög hem. På kvällen var det seriepremiär med fotbollen. Själv spelade jag endast en kvart, men vi vann med 3-1 så jag är nöjd!
'
'
Här har vi Kajsas tårtor, en choklad och en vanilj/citron..
'
...och så här såg de ut efter att 12 personer ätit av båda! Galet mättande!

På måndagen var jag tillbaka i vardagen igen, och dagarna har bara rullat på. Jag har knappt varken hunnit sitta vid datorn eller se på tv. Nu är det i alla fall påsk vilket betyder lite ledighet, eller ja, hur mycket ledighet man nu har när man pluggar. I morgon ska jag i alla fall sova ut!

Lite bilder

Åh, så fort jag får lite tid över för mig själv som inte innebär att handla mat, tvätta massa kläder, hosta, träna eller läsa massa europarätt ska jag dela med mig av ett vettigt inlägg om resan! Nu får ni nöja er med lite bilder tagna med mobilen. Mer kommer sen!
'
'
'
Gustav. Där nere i dalen bodde vi!
'
'
Sis, på picnic-lunch i snön
'
'
Riktigt bra åkning
'
'
'
Slutligen en bild på hur jag såg ut hela veckan.
'
Kolla även in filmen Gustav gjort som jag länkat till på min profil på fb!

Uppdatering 3

Just nu sitter jag och trycker äppelchips, ska snart och lämna tillbaka skidorna då idag var sista dagen för skidkortet. I morgon vid 15 börjar resan hemåt igen. Galet att en vecka kan gå så fort! Ska försöka sminka över min clownmun (läs: racoonbränna-som-flagnat-och-lämnat-röd-och-irriterad-hud-efter-sig) och sen går vi.

Uppdatering 2

Jag kan meddela att racoonbrännan är inte nådig! Nu har dock mitt ansikte äntligen börjat flagna, så det går åt rätt håll. Imorgon kanske jag kan scrubba det lite.
Dagarna här är verkligen super! Bäst åkning är det då man kommer iväg på morgonen, för på eftermiddagen är det rätt smörigt i backen plus massa människor som inte riktigt kan åka i det. Då är det roligare att sitta i solen och ta en god öl (självklart sitter jag med ryggen mot solen, vågar inte exponera mitt ansikte för sol över huvud taget). Nu ska jag nog ta mig en powernap, sen får vi se vad som händer i kväll!

Uppdatering

För stunden är jag ensam på hotellrummet, och då det fanns internet passar jag på att uppdatera lite! När vi landade i lördags i Grenoble var det ca 20 grader varmt, helt otroligt! Efter en drygt tre timmar lång bussfärd kom vi fram till hotellet runt midnatt. Dagen efter var vi uppe tidigt för att hyra skidor och äta frukost. Den dagen var helt fantastisk! Solen sken, bra åkning, ingen liftkö m.m. Vi åkte ungefär mellan 9-15, sedan begav vi oss mot hotellet och tog en afterski på rummet, sen middag vid 20 och utgång på det! Tyvärr sken solen lite väl mycket igår för jag har bränt sönder mitt ansikte. Trots solskyddsfaktor ser jag ut som en vit och röd tvättbjörn, och det har redan börjat flagna. Har aldrig bränt mig så mkt tidigare! Helt sjukt! Idag är vädret inte alls lika fint, det regnar här i dalen och så var det snö och dimma uppe på berget. Det är därför jag är "hemma" så tidigt. Förhoppningsvis blir det bättre i morgon. Nu har jag dessutom införskaffat SPF 50, så jag ska inte förstöra min hud nå mer!

Val d'isère

Idag är en riktigt bra dag! För det första fyller bästaste Jenny år! Tyvärr är hon uppe i Umeå och kan inte få någon grattiskram av mig, men en sång kunde jag bjuda på i alla fall. För det andra fyller även systers Christopher år, och för det tredje åker vi till franska Alperna idag! Det betyder att under en veckas tid kommer det bli dåligt med uppdateringar här på bloggen för jag kommer ha fullt upp med att åka slalom! Woho!

Välkommen

Idag har det varit en riktigt grå och trist dag. Hela världen går i en gråbrun ton och regnet hänger i luften. Då gäller det att hitta ljusglimtarna.

RSS 2.0