Halloween?

Igår var jag ensam, riktigt ensam. Familjen hade farit till övik och eftersom jag jobbade dag kunde jag inte följa. Så jag kom hem till ett tomt hus, lagade mig mat och satte på Twilight. Den filmen blir för tusan aldrig dålig. Jag brukar vara anti att se filmer flera gånger, på samma sätt som jag inte läser om böcker. Men den filmen är ett undantag. Säkert håller 4 miljoner människor (97% tjejer) världen över med mig. Sen blev det slötittande på idol.
Idag däremot startade jag tidigt. Kl.9.00 var jag på spinning! Riktigt skönt faktiskt, dock var den här ledaren inte lika bra.. Jag tycker inte om svettiga, klämkäcka, andfådda instruktörer som försöker sjunga med i låtarna. Svettig och andfådd är okej, så länge som de håller munnen stängd. Så jag kopplade bort det mesta hon sa förutom då hon sa om man skulle sitta eller stå.

Förövrigt, jag har ju varit emot radio väldigt länge, mest pga all musik som spelas där.. Men har ni någonsin lyssnat på Helg med Daniel Breitholtz och Erika Strand-Berglund? De säger precis den där meningen så himla många gånger att det är omöjligt att glömma bort deras namn. Hursomhelst, jag har aldrig varit nå större fan av Daniel när han dömde idol, men fy tusan va kul det är att lyssna på han och Erikas konversationer. Det är kort, snabbt och skämtsamt. Och en massa onödigt vetande som man vill veta. Kan helt klart rekommenderas att knappa in Mix nån gång när man sitter och kör bil på helgen, mkt mer underhållande än musiken!

Ingen grissjuka för mig inte!

Åh, jag får alltid en sån huvudvärk av Grey's Anatomy.. Vad tusan ska det vara så himla sorgligt för? Allting är ju bra ledsamt just nu, inga kvicka skämt som lättar upp stämningen mellan hulkningarna. Det kanske kommer om några avsnitt igen..

Idag var jag och Jenny på stan, gick till Kilroy för att kolla mer dealjerat inför Afrika. Det kommer att svida till på kontot, men som tur är sker inte all betalning samtidigt! Just nu har vi räknat ihop alla utgifter för hela månaden vi är borta, förutom visum och vacciner. Tror jag ska kolla lite på UDs hemsida just nu för att se vad det kan gå på. Sen tycker jag faktiskt att vi kan kosta på oss det här Jenny! :D Det kommer bli en otrolig upplevelse!

Kollade precis lite noggrannare på mitt schema och insåg att jag börjar 15.30 imorgon, inte 14.00 som jag trodde. Vilket gör att jag kan ge mig själv tillåtelse att sitta uppe sent vid datorn! :D Eller ja, sent och sent, jag lär väl somna om en timmer var jag än befinner mig. Så förhoppningsvis har jag krupit upp i sängen då!

Förövrigt har jag vaccinerat mig mot svininfluensan nu! Hoppas att jag slipper biverkningarna..

.

Okej, nu kommer jag ihåg varför jag inte cyklar. Fy tusan vad ont jag har i rumpan idag!


Puss på världen idag

Idag har varit en bra dag! :) Har varit på bra humör hela dagen. Vaknade av mig själv 2 min innan klockan ringde, klev upp direkt vilket gjorde att jag kände mig pigg och jag hade gott om tid på morgonen. På jobbet for vi till Iksu Spa, så det var en riktigt härlig förmiddag. Sen blev det gofika, och vips var mitt pass slut. Syster kom och hämtade mig, vi for hem och åt lite. Fick veta att Step Dance som jag hade tänkt att fara på var inställt ikväll, men inte försvann mitt goda humör då, lite besviken blev jag men såg att det fanns plats kvar på cykelpasset. Så jag bokade in mig på det och tänkte att det kommer nog gå bra trots att jag aldrig gjort det förut. Syster följde med till Medly och bestämde sig för att köpa kort där. Så medan jag cyklade gymmade hon. Det var faktiskt riktigt kul att cykla, hon som ledde passet var duktig. Vilket har gjort att jag får lite beslutsångest, ska jag cykla eller stepa på tisdagar framöver? Anyway, efter passet gick jag upp till syster och körde lite armar, axlar och mage. Sedan for vi hem. Väl hemma hade pappa gjort en sen middag - tacos - framför tvn. M-m-m! Både jag och Kajsa var riktigt hungriga när vi kom hem. Sen har jag sett på Desperate Housewifes, världens bästa serie (Jag måste bara få fortsätta lite på förra veckans hyllning)!! Kan det bli mer intriger?

Sist av allt har jag hunnit läsa på lite mer om Afrikaresor. Åh Jenny, bli taggad igen, för jag är jättetaggad nu! Speciellt idag eftersom jag har haft en hel dag med humöret på topp!

Nu ska jag kolla om jag kan tjäna in lite på mina julklappar genom att använda några olika rabatter vi har här hemma (A)

Let there be light

Ikväll ska jag på ljusparty hos Anette :) kul kul! Hoppas det bara inte att allt jag tycker är fint är superdyrt, för det hade varit kul att hitta något man kan dekorera lägenheten med.

Sitter just nu och funderar på julklappar, och jag kom på en riktigt bra present som jag just nu har fixat! Score!

Åh vad klockan blev mkt helt plötsligt, måste förbi coop innan kl 19 då ljuspartyt börjar. Bye!


vad tusan måste man ha en överskrift till vartenda inlägg för?

Min dag startade otroligt oeffektivt. Inte som jag hade planerat igår direkt. Igår tänkte jag att jag skulle ha kunnat städa mitt rum innan lunch om jag bara tog mig upp ur sängen. Förvisso tog jag min upp ur sängen i tid, men det var nog det ända jag orkade. För sen efter ett tag gick jag och la mig igen. Vid 13-tiden gnällde Boman så mkt att jag gick ut på en promenad med hundarna. Annars gjorde jag verkligen inte många knop fram till kl16. Då började kroppen vakna, eller så blev den less på att vara seg. Hursomhelst så lyckades jag iaf städa toan, renbädda, städa mitt rum, hänga tvätt, tvätta, laga mat, diska undan, ge hundarna mat innan kl.18, för då for jag iväg och tränade! Känner mig nöjd ändå. Han t.o.m. med en ansiktsmask under städningen. Mer spaande än så hade jag inte gjort mig förtjänt av!

Förövrigt har pappa drabbats av yrselviruset. Jag skulle gissa på att det är det för han är så yr att han ibland vinglar till när han går. Men han har ingen feber (eller alkohol ^^) i kroppen. Malin, kommer du ihåg när vi hade det? Världen snurrade trots att man låg ner och blundade.

Nä, nu är det gonatt!

Ursäkta mig men det här är Mitt liv

Vilka är ni människor? Det var kul ett tag, men jag är inte intresserad av att veta sexuella relationer. Relationer, fine. Det kan vara kul med intriger. Men nästa snuskiga kommentar ryker. Varför måste ni ta denna diskussion på min blogg? Dessutom kan ni ge fan i att hoppa på mina vänner. Det är för dem och min egen skull jag skriver, sedan om andra vill läsa så varsågod :) Men kom ihåg att det faktiskt är min blogg, inte erat privata forum.


Lill-lördag

Ooo, vilka intriger det börjar bli här på bloggen! Som en egen liten dokusåpa! Haha :P Fortsätt gärna kommentera för det här börjar bli intressant!

Idag har jag varit på stan och ätit lunch med Elle :) mkt nice!
Sen bestämde jag, mamma och Kajsa att vi skulle ha en för tidig fars dag idag eftersom jag är inte hemma den 8:e. Så jag köpte Dan Browns nya bok, och några Whiskypraliner. Mamma och Kajsa gav pappa en liten spa-em, färgade ögonbryn, klippte håret m.m. (Ja, min pappa gör sånt eftersom han lever i den här familjen). Så jag har haft en riktigt mysig kväll som såklart avslutades med en kopp te till Grey's Anatomy.

Imorgon ska jag försöka göra lite mer nytta. Ska städa mitt rum, byta sängkläder (eftersom jag har haft två hundar i sängen!), städa toan. Sedan ska jag försöka ta hand om mig själv litegrann, kanske nån peeling och ansiktsmask. Vi får väl se hur mkt jag lyckas göra. Jag har en tendens att alltid komma på massa saker jag ska göra kvällen innan, men när dagen jag ska göra allt väl kommer brukar jag bara ligga kvar i sängen och tycka synd om mig själv. Så får man ingenting gjort!

Soffsittardag

Tack vare massa kommentarer på förre inlägget har jag insett att jag tydligen har några läsare som jag inte vet vilka de är, eller ska jag veta vilka ni är? Få i så fall ber jag om ursäkt för att jag inte gör det ^^ haha. Hursomhelst, kul! Trodde att 100% av mina få läsare var släkt eller vänner, men tydligen är det kanske bara 98% som är det.

På tal om folk jag inte vet vilka det är. Idag ringde min mobil, ett nummer jag verkligen inte kände igen, så jag trodde att det var någon försäljare som ville pracka på mig fler nummer av Vetenskapens Värld. Jag svarar iaf:
- hej det är Lisa
- HEJ LISA! hör jag i luren. DET ÄR SOI!
- eh jaha, hej
- Men Lisa, hör du inte vem det är?
- nä..e.. vem sa du att det var?
- Det är Soi, kommer du inte ihåg mig?
- hmm... (samtidigt som jag fort som attan försöker bläddra igenom alla människor jag mött som kan ha hetat Soi)..
- Men visst är det Lisa Boman i Trollhättan?
- Nä, jag bor i Umeå (lättad inser jag att denna Soi måste ha ringt fel!)

Vad har jag mer gjort idag då? Suttit framför tvn och glott kanske ni tror då ni läser överskriften. Nej då, jag och Gustav har varit iväg på några möbelaffärer och provsuttit soffor och kollat på andra inredningsdetaljer. Som tur är har vi väldigt lika smak. Det är en så stor djungel i inredningsvärlden redan att det hade kännts omöjligt om vi skulle behöva kombinera två helt olika stilar på 62,5kvm. Det kommer nog bli riktigt bra i slutändan i alla fall. Det svåra är starten. Det är lättare att matcha kuddar med väggar och soffa än vad det är att bestämma färg på väggen.

"Det blir nog bra det där ska du se"

Nä nu ska jag ta och ringa Malin och se om hon har någon minut över att prata med en gammal vän!


Fallskärm!

Jag har världens bästa pojkvän som gav mig världens bästa födelsedagspresent! Idag har vi varit och hoppat fallskärm! Galet roligt! Och läskigt. Tänk er första sekunderna av fritt fall på Grönan, fast det tar aldrig slut! Haha :P Helt sjukt.. Och kallt var det. Men så värt det!

Dessutom har jag bildbevis på att jag har ärvt min fars slappa hud. På väldigt många kort ser jag ut som Karlsson på Taket i motvind eftersom min näsa blåser upp. Ser verkligen inte klok ut där i luften! Men här kommer några av de kort som blev okej iaf!










P-möte

Ikväll har jag varit på personalmöte på Athena, kan inte påstå att jag kände mig riktigt hemma i företaget (kan bero på att jag knapp träffat några andra som jobbar där). Mötet var väl lagom givande.

Jag har insett att jag måste ha ett mål, som är större en bara lönechecken, för att ta mig upp på mornarna. Som det känns nu skulle jag vilja sjukanmäla mig varje dag och bara ligga kvar i sängen. Det är inte så att jag inte trivs på jobbet, för det gör jag. Men jag tror jag måste ha en anledning att träna huvudet mer. Tror det var ett bra val av mig att söka universitet nästa termin. Vette tusan vad som skulle kunna hända med mig om jag ska sitta själv i en lägenhet och rulla tummarna. Jag behöver utbildning/fortbildning, ja nånting. 72 dagar kvar till jul..

Åh, jag har en obehagskänsla som jag inte blir av med. Har lyckats lokalisera den troliga anledningen till känslan och insett att den inte behövs, men jag blir ändå inte av med den.. Sådant ogillar jag. Purskans hormoner..

En mindre hyllning till desperate, for oengagerade scrolla ner ca halvvägs

Som svar på era frågor: jag sökte här i Umeå, fast på distans. Engelska 15hp, halvfart.

Åh vad Desperate är bra, måste bara få säga det. Sjukt att man fortfarande är inne i en serie som är inne på 6e säsongen, och man är så fast i vad som kan hända nästa avsnitt att man glömmer allt som redan har hänt. Jag menar, om man skulle tänka till ordentligt borde alla hemmafruarna ha lätt psykiska problem (inte bara Kathrine). Några minnen: 

- Bree har varit gift och hennes apotekare mördade hennes man, och hon i sin tur mördade apotekaren. Hon har slängt ut sin son och skickat hennes gravida dotter i kloster.
- Susan har varit gift mer Karl, skild från Karl, gift med Mike, skilld från Mike, ihop med målaren jag inte kommer på namnet på, nästan gift med honom, och nu återigen gift med Mike
- Lynette har varit framgångsrik, sedan fått hur många barn som helst, drivit en pizzeria, haft cancer. Hotat med att mörda för att hennes son inte skulle hamna i fängelse.
- Gabriella har haft en affär med en 17åring, skilt sig från sin man (som då var tillsammans med Edie som senare körde in i en stolpe och dog), gift sig med en senator, skilt sig igen och gift sig med Carlos igen.

Alla har varit med alla på den gatan. Orkar inte rabla upp mer. Förstå ändå att så mkt har hänt, det mesta otroligt orealistiskt för så mkt händer inte på en gata, men ändå är serien spännande. Sjukt!

Aja, förlåt alla som inte ser på DH för att jag dedikerar så många ord åt den serien. Jag ska nämna lite om vad jag har pysslat med också.

Igår jobbade jag, sedan hade jag lektion med grannen (som för övrigt är jätteduktig!), sen for jag och tränade bodybalance. Idag jobbade jag, kom hem och lagade middag, for och tränade step dance och sen tv. Jag är ganska nöjd över att jag har kommit igång med träningen. Försöker faktiskt röra på mig mins två gånger i veckan! Det är mer än vad jag gjorde för ett halvår sen :P haha. Imorgon ser schemat rätt likt de två första dagarna på veckan. Fast istället för träning blir det ett personalmöte på Athena kl.17.

Dessutom håller min hud på att torka bort. Jag smörjer och smörjer men eftersom jag tvättar händerna så ofta på jobbet fnasar sig fingrar och naglar ändå. Ansiktet är också smått uttorkat. Dock köpte jag en mask på bodyshop (hade 100 kr där och den var på rea för 115kr = 15kr betalt för mig! Score!) som hjälper. Får se till att använda den en gång i veckan nu under vintern..


Mina vänner i vinter!

Gonatt!

Nu är det höst hos familjen Boman

Mamma och pappa har varit ute och fixat tomten inför vintern, själv har jag suttit inomhus i värmen! Eller ja, supervarmt kan jag inte påstå att det är här inne. Man kyls av rätt fort av att sitta still vid datorn. Annars har vi varit en sväng hos mormor och morfar och fikat. Inte bra att låta lunchen bestå av kakor och kaffe..

Vad har jag annars gjort i helgen då? Jo, ingenting. Alla mina vänner är överallt förutom hemma. Så jag har sett på idol med mamma och pappa, och jag har sett på fotboll med mamma och pappa. Matchen sög ju totalt. Inte värd att nämnas mer. I lördags var jag även på stan och kollade in Umeå Fashion Weekend. Det var mkt folk överallt, levande skyltdockor, modeller som gick omkring på stan och en gubbe i frack och hög hatt som hälsade en välkommen in i MVG-gallerian. Det är inte varje dag det händer!

Dessutom, vet ni vad jag fick för ryck idag? Tack vare instpiration från Jenny, Linn J och Jenni har jag sökt om att läsa Engelska 15p på distans nästa termin. Vi får väl se om jag ändrar mig innan jul, vem vet.



Sen har jag och pappa gjort en grej idag, haha. I slutet av månaden kan jag berätta vad, så att våran plan inte skiter sig!

Personlig chaufför

Igår tog syster körkortet! Idag gratulerade jag henne med en mkt läskig jordgubbsmarshmallows och en big baby pop, båda köpta på godishuset. "Roligt godis" går före gott godis hos min syster, haha :P

Annars har dagen bestått av jobb i 6h. Blev ditskjutsad av pappa och hemskjutsad av Kajsa. Sedan en mysig hemmakväll med familjen.

Imorgon är det Sverige-Danmark. Ingen som vill se det med mig?


Imorgon har jag sovmorgon

Idag skrev Gustav på kontraktet, yey! :D

Ikväll har jag varit iväg på Step. Riktigt svettig och kul, men usch så trött jag är nu! Höll typ på att somna innan Grey's, men tack vare ihärdigt kämpande och långa blinkningar i reklamerna såg jag hela. Tyvärr var det sorgligt, och jag gråter och snörvlar av sorgliga program, och jag får huvudvärk av att gråta och snörvla. Så nu blir det bums isäng innan huvudvärken tilltar! Godnatt!


Flintlåsvägen 19, 1 tr

Idag har Gustav köpt en lägenhet!!! Finally! Inflyttning 19 januari, så det är ett tag kvar. Det är en tvåa på 62,5 kvm. Självklart finns det alltid saker att göra om, men det gör ingenting! Åh vad jag längtar! :D

Filmar du nu igen?

Idag var jag och Linn återigen ute på golfbanan. Vädret var friskt och kyligt. Vi var påpälsade, men inte riktigt tillräckligt. Dock gick rundan bra så vi gick 18 hål. Äntligen fick vi möjlighet att spela de sista 9 hålen också. Ibland gjorde medvinden att man slog långt och rakt, men när man vände till nästa hål höll motvinden på att blåsa bort en. Eller i alla fall förfrysa en. De första 9 hålen tog vi i lugn takt, de sista 9 gick vi något snabbare och häll därmed värmen något bättre. Sen kanske den varma chokladen vi drack efter de första 9 hjälpte att hålla kroppen varm. Hur som helst var det en riktigt bra runda för oss båda. Även om vi såklart hade våra bajshål. Linns "bajshål nr1" är hål 7. Hon går alltid i diket trots en stor farway. Mitt bajshål brukar vara hål 5, ett par 3 hål som det verkligen aldrig vill sig för mig. Men idag, vad tror ni händer? Jag får in en fullträff med rescue-klubban och vinden bär bollen lagom långt och rakt. Detta är vad jag ser när jag kommer fram:



Så nära var jag en HOLE IN ONE! Så mitt bajshål blev ett riktigt lyckat hål! :D


För mer bilder eller eventuellt filmer om våran lilla dag på golfbanan skulle jag rekommendera er att kolla in Linns blogg. Chansar på att något fint kan dyka upp där.

Det gör fortfarande ont

Min träningsvärk vill aldrig gå över! Den blir bara värre och värre för varje dag. Eller, det är bara i armarna det gör ont. Annars har det försvunnit. Men jag hade hellre haft lite ont överallt än extremt ont i armarna. Jag kan för tusan knappt lyfta dem!

Annars har det varit en hyffsat lugn helg. Rätt skönt faktiskt. I fredags var Linn förbi en sväng och åt pumpakärnor. Igår for jag och försökte träna bort min träningsvärk (som ni vet lyckades jag inte) sedan storstädade jag min garderob! Är riktigt nöjd faktiskt. Nu har jag full ordning igen, det var nämligen ett tag sen sist. Det jag har kvar att försöka få ordning på är alla mina skor. Men det får bli en annan helg!

Idag for jag och shoppade lite på D&D, sen for jag Media Markt och kollade på datorer. Tror faktiskt att det får bli en Macbook Pro, en sån som Klara har. Den är riktigt fin faktiskt. Funderade tidigare på Macbook Air, men det hade tydligen bara en USB-port, sämre batteritid och ingen CD-läsare, för ungefär samma pris. Synd bara att de ska vara så svinigt dyra.. Måste nog invänta nästa lön innan jag agerar.


Vill ha!!

Pain

Imorgon kommer jag ha feta träningsvärken. Hade problem att lyfta armarna redan när jag skulle köra hem från Medley. Har kört ett stenhårt (okej, nu tar jag i lite.. men i min nuvarande värld var det stenhårt) Bodypump pass ikväll. Efter det blev det såklart Idol där jag faktiskt röstade för första gången i mitt liv. Ja Lisa, jag röstade på Tove. Tyckte definitivt hon var bäst ikväll. Sen fortsatte min tvkväll med Criminal Minds. Och nu - sängen!

Förlåt Linn, eller rättare sagt förlåt Nicklas. Jag tänkte ta mig mig nyckeln idag när jag for och tränade eftersom jag hade bil och tänkte då svänga förbi och lämna den. Men tyvärr var den tanken inte i närheten av mitt huvud förrän nu. Några timmar för sent.. Hoppas det inte är kris för er..

Imorgon blir det iaf Iksu spa på jobbet. Det blir nog en helt okej dag trots 12h jobb :)

RSS 2.0