Nya tag

Ny termin från och med idag. Det började med introföreläsning kl.8 i morse! Efter det var det kö i hela juristernas bokhandel, så jag gav upp och insåg att jag kommer få köpa boken jag skulle ha en annan dag.
I söndags var jag och Gustav på middag hos Malin och David, med bil tar det ca en halvtimme dit - hur bra som helst ju! Planen var att inte stanna så sent, men vips var klockan nästan 23.30 innan vi åkte där i från. Så kan det gå när man har roligt :)
Så bums i säng nu för att försöka ta igen förlorad sömn. Självklart är det föreläsning kl.8 imorgon igen..

Kaos

Shit vad jag var slö igår. Det var en sån dag helt enkelt! Jag hade tänkt att väga upp det med träning på kvällen, men tydligen blev det bara möte. Snacka om kaos i livet just nu. Här har ni en sammanfattning av virrvarret i mitt liv:
Fotboll
Vi ska slås ihop med "flickor elit" och bilda ett damlag. Vi kommer ha nån form av provträning i 4-6 veckor nu, sen kommer 19-20 spelare tas ut till det laget. Hjalmur (tjejernas tränare) och Rod (vår tränare) kommer än så länge dela på tränarrollen. Så där blir det till att lära känna en massa nya unga tjejer, men det kommer ge oss en riktigt bra chans att komma upp i div 3. Frågan är ju om jag kommer få spela?
Juridik
1/3 av programmet är avslutat. Jag är 2/3 från att vara jurist! Shit vad fort tiden går. Dessutom är jag med i styrelsen för Juridiska Föreningen det här året. Så om ca två timmar ska vi iväg på styrelse-kickoff. Det kommer bli en rolig helg trots stormötet i morgon. Sen på måndag börjar "muren", den kursen är tydligen som "väggen" fast på hälften så lång tid..
Badrum
Idag har det varit folk förbi här igen. Den här gången var det firman som relinade och de ville komma och plasta om vår golvbrun. Efter det mötet fick jag lätt panik, för inte kan väl man laga en vattenskada med att plasta om? Det måste väl torka på nått sätt? Så jag fick en kopia av skaderapporten och där står det att allt ska rivas ut.. Så efter samtal fram och tillbaka förstod jag att själva omplastningen är firman som relinades sätt att "avsluta deras jobb" - så att de har gjort allt de kan för reliningen.. Himla onödigt tycker jag då allt ändå ska rivas. Men vi får se, än är inte turerna över. Nu vet jag iaf att det är Trygg Hansa som har hand om försäkringsärendet för föreningen, och att det är nån firma som heter Snickarglädje Stockholm som kommer komma hit och riva allt. Hej och hå säger jag bara...
Övrigt
Annars är livet rätt bra faktiskt. Jag har underbara människor med mig genom allt det här vilket gör kaoset otroligt mycket lättare att hantera ♥


Vilodag?

Åh härliga slappardag! Eller i alla fall nu på förmiddagen, sen ska det tvättas, städas och fixas. Nu är jag less på tomtarna och det mysigt röda. Om snön ändå inte tänkt komma får jag väl börja göra det vårfint redan nu! Eller.. ja först i eftermiddag.
Igår var det tenta, och den kändes alldeles för bra för att ha gått bra. Så vi får väl se om tre veckor när resultatet kommer. Efter åkte jag in till stan, mötte upp Amanda och så promenerade vi runt lite. En halvtimma senare var Anna klar så då möttes vi tre och Jacob upp på Jensens på sergelgatan. Tanken var att vi skulle äta något mer lunchliknande, men då vi gick därifrån kl.18 kände jag inte riktigt att jag ville äta middag. Det är skönt att hitta på något efter tentan även om man är helt slut.

God förmiddag

Idag är dagen före tenta. Jag är inte pepp på att göra särskilt mycket. Lägenheten ser ut som en krigszon och mitt huvud känns likadant. Nu längtar jag efter tid över, en ny kurs och vardagsrutiner. Tentepluggsperioden är alltid så intensiv.
Det har blivit nytt år och nya tag, men först efter den här veckan kommer det verkligen starta på riktigt. Vem kom på iden om att höstterminen ska sluta i mitten på januari? Någon som inte tycker om julfirandet med sin familj, det är ett som är säkert.
Dags att gräva ner sig i böckerna... suck..

RSS 2.0