Hittat!

Här sitter jag och bloggar i Sollentuna. Där det för övrigt är mkt bättre väder än hemma. Men vad spelar det för roll, på måndag kommer jag få 30 grader och sol! :D

Förresten! Jag har äntligen hittat igen mitt kors!! :D Eller rättare sagt Kajsa har hittat igen det.. på hennes rum.. Kan var därför det har varit borta så länge. Men jag är iaf väldigt glad att det har kommit fram igen! :D Så jag önskar mig inte längre ett silverkors i födelsedagspresent.. eventuellt ett guldkors, men det finns andra saker som jag önskar mig mer. Som en dator tex. Har verkligen fastnat för Klaras Mac.. den är snygg! Vill ha en sån tror jag..

Packa!

Jag håller på att packa för fullt. Imorgon kl11.25 går mitt flyg mot Stockholm, sen på måndagmorgon flyger jag och Gustav till Cypern! :D Hur bra känns inte det?  Men först måste jag få med mig allt.. Tror jag har tänkt på det mesta. Annars så löser det sig.

Måste bara få berätta om gårdagen också :D
Jag och Malin hade bestämt oss för att överraska Klara på födelsedagen en månad i efterskott. jag jobbade fram till 13, sen for vi och inhandlade en present och mat. Vid 14.30 var vi hemma hos mig och började laga en smörgåstårta och en gräddtårta, som vi sedan kl.16 lyckades frakta till Klara och han stuva in dem i kylskåpen innan hon kom hem. Då vi hör att hon kliver in genom dörren gömmer vi oss, och när hon kommer upp för trappen kliver vi fram och börjar sjunga "ja må hon leva". Hennes reaktion är obetalbar. Är lite smått bitter att jag inte filmade då! Hur kul som helst! :D haha. Det blev iaf en hur mysig kväll som helst. Jag och Klara lärde Malin lite bugg (det lilla vi kan) och foxtrot (inklusive gnussandet) :P Helt klart en lyckad försenad födelsedag iaf.

Bullbak

Idag har jag och Linn bakat bullar i hennes lägenhet. Vanilla satt och kollade på och tyckte förmodligen att vi var lite högljudda. Sötnöten där :) Dessutom han vi med lite shopping till lägenheten också. Riktigt snyggt blev det.

Ikväll blire dans igen! Baggböle 20-00. Känns bra med jobb imorgon kl.08 ;P


Tidsbrist!

Shit vad tiden rinner iväg! Vad händer egentligen? Det är snart september.. Syster fyller år, måste köpa present.. Malin måste firas, Klara måste firas, ska hinna golfa och dansa, ska ha lektion i piano, ska hinna träna och packa inför Cypern. Det mesta innan lördag. Plus att jag ska jobba.

Nu ska jag och effi krypa till kojs. Hur tusan ska jag få bort hundhåren från lakanen sen?

p.s

i love you

Hur söt film som helst. grät såklart igenom 83% av filmen, minst. Den var dock inte alls lik boken den var baserad på. Men det gjorde inte så mkt. Det blev som en helt ny berättelse. Hursomhelst sevärd! Rekommenderas


En svart lurvig väckarklocka

Imorse kl 05.45 blir jag väckt av en hungrig hund. jag säger åt henne att det är helg och vänder mig och försöker somna om. efter en otroligt konstig dröm som involverade utomjordingar, flygande t-shirtar, glasburkar och gamla klasskompisar hade klockan hunnit bli 06.30. då gav jag upp och klev ur sägen och gav effi mat, släppte ut henne på gården och inväntade att hon ville in igen. Sedan gick jag tillbaka till sängen och somnade om. Sov till 8.45 tills samma hund väckte mig igen. denna gång för att hon ville ut och gå. snäll som jag är klär jag på mig och tar en promenad. det var riktigt härligt ute faktiskt så jag är inte speciellt putt över att hon väckte mig!

kl.11.45 lämnade jag kajsa ensam hemma eftersom jag började jobba kl.12. kom hem igen strax efter 19 och hittade henne på soffan där hon förmodligen spenderat 99% av hennes vakna tid de senaste dagarna. eftersom hon orkat göra sig middag ställde jag mig och gräddade några våfflor åt henne, gav hunden mat, diskade undan m.m. och nu sitter jag här. tror inte att jag kommer göra många mer knop den här dagen..

host host

Jag blir less på människor som drar förutfattade slutsatser. Jag blir less på omogna människor som inte vågar prata. Jag blir bara less..

Kvällen har spenderats med en sjuk syster. Hon hostar, kraxar, spottar och snyter sig om vart annat. Men jag tror hon var i behov av lite sällskap. Mamma och pappa har flygit till stockholm för att gratta några vänner de har där. Så jag och Kajsa blir ensamma under helgen. Eller rättare sagt Kajsa blir ensam eftersom jag jobbar lördag och söndag. Men hon ska ju bara vara hemma och kurera sig. :P

Han titta förbi hos linn j under eftermiddagen också. Fick träffa lilla Vanilla Ice :) hur söt och blyg som helst. Hon kommer nog tuffa till sig snart när hon känner sig hemma.

Nu blire sängen (som effi redan intagit)

i-landsproblem

Jag har fått två blåsor från afropowerdancen igår. En mitt under vardera stortå.

Godnatt

Alltså, jag måste ha världens sötaste lilla tant-hund. Effi :). Hon har fått in en ny rutin då hon inte får sova hos mamma och pappa längre. De ha tvingat ut henne i hallen uppe eftersom hon inte får ligga i drag. Då har hon kännt sig så utanför att hon har börjat komma till mig och ligga på min matta medan jag sitter vid dator. Men så fort jag tar bort överkastet ställer hon sig upp, viftar glatt med svansen, och kollar storögt på min säng. Snäll som jag är säger jag Varsågod och vips tar hon upp precis hela min säng. Och det må väl va så länge som jag sitter vid datorn. Men när jag ska gå och lägga mig flyttar hon sig inte. Jag måste knuffa henne lite åt sidan så att även jag ryms i sängen! Inte nog med det, nu har hon blivit så bortskämd att hon knappt vill invänta mig längre. Hon väntar vid min säng även om jag sitter i rummet och ser på tv. Hon har blivit så bortskämd nu på äldre dar att det är inte klokt. Men jag måste erkänna att det är rätt mysigt att sova med henne.. trots att hon snarkar.

Work out

Igårkväll var jag, Klara, Emil och Viktor och dansade i Baggböle. Hur kul som helst! Varför har jag inte lärt mig bugg ordentligt förut? Varför har jag inte börjat dansa förrän nu? Aja, bättre sent än aldrig! :D

Dock blev det lite segt eftersom jag kom hem strax före 01.00, och skulle upp och jobba kl 8.00. Men jag var inte ensam. Klara började samma tid, och Emil började redan 06.50.. så det var nog inte så synd om mig ändå.. :P

Efter jobbet idag for jag och hämtade min efterlängtade mobil! :D Fick en iPhone 3GS :D halleluja moment!
 m-m-m ! :D

Sen for jag hem och bakade jitterbugg som mamma ska ha med sig på jobbet imorgon. Hoppas de blev goda ^^

Efter att jag har stessat med allt det här (slutade 15, for till telia och kom hem 16. bakade till strax efter 17 samtidigt som jag åt middag) fort jag kl 18 iväg och tränade. Första passet på medley. Så därför tänkte jag att när man väl tar sig iväg och tränar kan man göra det ordentligt. Så först körde jag Afropower dance, sen direkt på blev det Bodybalance. Vilket gör att jag är rätt mör nu.

Ska därför göra lite kvällsfika och krypa upp framför tvn. Mys!

Afrika!

Idag for jag och Jenny ner på stan för att kolla in lite fler resor, plus att vi hade massa frågor vi ville få besvarade. Vi satt på kilroy säkert en timme. Har ingen riktigt koll på hur mkt tid som förflöt. Har dock fått mer koll på vad för sorts resa vi vill på. Har läst igenom lite mer och nu blir det till att lusläsa några hemsidor. Dock kan vi ju itne boka förrän om typ två månader. Så vi är ute i lite väl god tid :P haha

Efteråt strosade vi runt på stan och fick några ärenden gjorda. Allt i lugnt tempo för ingen av oss hade någon tid att passa.

Ikväll ska jag iväg till Baggböle för att dansa. Vi får väl se hur det går ^^ haha


Det är höst, och jag gillar det

Idag när jag var ute med effi kände jag att det verkligen är höst nu. Ni vet, det är alldeles friskt i luften. Det doftade lätt att fuktigt blåbärsris. Solen sken. Jag gillar det skarpt. Det är så skönt när man får börja klä på sig lite mer igen. Att man inte svettas ihjäl bara för att man tycker att det är så himla mysigt med en sjal. Jag känner mig så nyttig när jag går ut i sådant väder. Det är friskt och man blir pigg och fräsh. Inte svettig och dåsig som man kan bli mitt i sommaren.

Nu ska jag koka mig en stor kopp te, och sen ta plats framför tvn och se Lipstick Jungle.


Det luktar blöt hund i mitt rum

Kan bero på att det ligger en blöt hund precis bakom mig..

Klockan är nästan 21 och jag sitter och borstar tänderna. Ska hålla mig uppe till 21.35 då 100m finalen herrar går av stapeln. Sen ska jag nog gå och lägga mig. I ren tristess.. Har inget annat att göra så varför inte sova?

blä

Regnet det bara öser ner, och jag blir så blöt om både skor och strumpor..

Nä, det blir jag inte, för jag kommer aldrig ut från den här purskans lägenheten. Inte för att jag är supersugen på att springa ut i regnet heller men.. jobbar 4 timmar till. Sen ska jag hem och äta middag med mor och far och mormor och morfar. :)

29 timmar

Okej, nu är jag deprimerad. Fick ett sms av Klara som frågade om jag ville följa med ut, men då är det klart att man är fast på jobbet till 24. Och sen börjar jag imorgon igen kl.9. Nä, jag är less på det här nu. Tycker verkligen inte om att arbeta sena kvällar eller helger. Men vad har man att välja på? Jobba, eller gå hemma och göra ingenting och ha tråkigt eftersom man inte har råd att göra någonting. Därför känns det så underbart att jag och Gustav har bokat resa nu. Om två veckor far vi iväg till Cypern, och när jag kommer hem blir det en ny start. Dock blir det två hektiska veckor, men det kan jag leva med. Jag behöver verkligen det här, och det känns så bra! Äntligen har jag en framtid igen.

Blåbär

Idag har jag köpt två stycken fat på loppis, och nyplockade ägg från frigående höns. Sen har jag varit ute på en promenad med Jenny, som vi avslutade med blåbärsbullar hemma hos henne.

Om 10 min bär det av till jobbet. Är inte supertaggad på att måsta vara vaken till 24, men vad gör man inte för lite mer klirr i kassan?



Borde försöka ta mig ut och plocka lite. Tråkiga att plocka, men ack så goda att äta. De är värt det.

Cypern

Idag har jag och Gustav bokat resa! :D Den 31 augusti beger vi oss mot cypern i en vecka. Hur härligt som helst. Bara få sola, bada, äta gott och ta det lugnt. och det lär bli iaf en liten utflykt. dock kanske det inte blir hyrbil eftersom det är vänstertrafik...



Hur lockande är det inte?


Annars har det varit en väldigt lugn dag. Har spenderat kvällen med mor och far, som jag inte har hunnit umgås med ordentligt på över en vecka. Nu tror jag att jag ska kolla lit emer på "charlies angels 2" på ettan, och sen blir den en tidig kväll ikväll! Det känns som min kropp behöver det..

Läger, gofika och tillbaka till vardagen

Sitter på jobbet och skriver som vanligt igen.. dock får vi väl se vad som händer med det framöver.

I måndags och tisdags var jag ju ute i Pengsjö på läger. Hur kul som helst! Barnen var jätte söta och snälla och gick och la sig när de skulle, och ingen försökte rymma. Det här året var alla med och sjöng (det var lite oangagerat förra året), och två killar hade med sig gitarrerna och ville spela till!

Direkt efter att lägret var slut, och jag hade städat undan iaf mina grejor for jag till Nordmaling. Där var det kalas för Malin som fyllde 20. Hon hade bakat 7 sorters kakor + en tårta. Dock hade hon inte fattat att "7 sorters kakor" innebär småkakor så man orkar äta en av varje. Malin hade nämligen bakat 7 olika små bakelser, så om man åt en var man proppmätt och sockerhög. Sen var man ju tvungen att smaka tårtan också, som bestod av en mandelbotten, chokladmarkis, citronkräm och vit chokladmousse. Hur mäktig som helst. Man försökte skära världens tunnaste bit, men man höll ändå på att storkna halvvägs. Som tur var varvade vi sockerchockarna med lite lekar. "Chip och bong" och "samurajen". Riktig lägerstämning blev det, haha!

Jag och Klara stannade över natten, så det blev lite skvaller framåt småtimmarna, så som det ska vara. Sen till frukost dagen efter blev det de bakelser man inte orkade smaka kvällen innan. Riktigt nyttigt! Nä, vi åt faktiskt riktig frukost innan bakelserna. Man behöver ju proteiner och vitaminer också för att överleva. Inte bara socker..

Idag har jag jobbat hela dagen. Ska bli skönt att komma hem och sova ut i sin egen säng. Har inte gjort det på över en vecka..

Grönan

Igårkväll kom jag hem från Sthlm, det var bara att packa upp och packa om. För NU ska jag bege mig till pengsjö på läger. Ska bara uppdatera lite om vad jag har gjort i helgen :)

Landade torsdagkväll. På fredagen jobbade Gustav tydligen bara till 12, så när han kom hem for hela familjen till badberget och låg och solade och badade. Hur härligt som helst. Riktigt varmt i vattnet var det också!

På lördagen for jag och Gustav in till stan för att gå på Gröna Lund. Hur kul som helst, och hur varmt som helst! Sommarkrysset höll på att repetera inför kvällen, så jag tror vi hörde Darin 10 gånger.. minst. Självklart åkte vi det mesta. Vi började med Tilt (dumt val) och fortsatte sedan med alla andra. Extreme, Insane, Flygande mattan, Vilda musen mfl. Insane var riktigt kul! Föstår inte dem som tyckte den var läskig :P




Sen på söndagen for vi på en visning av en lägenhet och efter det direkt till badberget igen. Jag tror faktiskt att jag har fått lite färg efter den här helgen! När vi badat klart for vi och kollade på Gustavs match, som tyvärr inte gick nå vidare.

Och nu sitter jag här med tandborsten i munnen. Måste skynda mig!


kusinerna från västerås

Mina kusiner från västerås har kommit upp hit till umeå för att hälsa på. De + mormor och morfar kom hit igår på middag. Mkt trevligt :) och min lillkusin är verkligen inte liten längre. Hon är mkt längre än mig, smal som en sticka och har gått ut 7an. Sjukt! Det är då man inser att man börjar bli gammal.. då lillkusinen som ska springa runt och vilja leka med sin lillebror nu är intresserad av mode och smink, och gärna sitter med och pratar i de vuxnas samtal..

Hur som helst, mkt trevligt var det iaf! Jag fick agera taxishaufför under kvällen, vilket betydde två vändor till sävar.

Dessutom fick jag veta var min iPhone fanns igår! På posten i Örebro..
Idag fick jag veta att den inte bara ligger där, den har gått sönder där. Kul! Ska det vara så svårt att frakta en liten inslagen telefon? Tydligen.. eftersom embalaget har gått sönder, och därmed telefonen också.. Inkompetenta människor.
Så jag kommer få en ny iPhone, frågan är bara när.
Jag ska ha nån form av ersättning för det här! Ska kräva att få den nya modellen... 3GS

Nä, nu ska jag inte varva upp mig nå mer om det här.. Pappa hjälper mig att vara arg på dom. Så jag slipper stå där och tillslut börja grina. För det är det som händer när jag blir arg och besviken.

Till något roligare:
Om 75 minuter sitter jag på planet till Gustav :D

nu är jag här igen

på jobbet.. det kommer nog bli en helt del tid framför den här datorn i augusti. sen får vi se. aja, jag behöver pengarna..

Tappert försök till modeblogg

Det ska inte upprepas, iaf inte ofta. Men jag tänkte bara visa den rosa bikinin jag shoppat idag. Det händer nämligen inte ofta.. rättare sagt aldrig.. att jag köper något rosa. Så detta måste dokumenteras.



92 kr på Twilfit

Världens sämsta Posten

Förlåt Hanna om du läser detta, du är den enda personen jag känner som jobbar på Posten men jag måste bara få avreagera mig:

Posten suger!! Jag lämnade in min iPhone för snart fyra veckor sen till Telias butik för att fixa min vibration. Det skulle ta 10 arbetsdagar. Nu har det gått 18 arbetsdagar och därför ringde jag till stället där den ska lagas. Men de har tydligen aldrig fått in min telefon! Så då for jag till Teliabutiken för att se att den inte låg kvar där, och det gjorde den inte. Alltså har den fastnat nånstans i Sverige på något postkontor eller vad det nu än heter. Någon ska få betala för det här. Och jag tänker inte ge mig billigt! Fy fan..

Om man bortser från det har väl dagen varit hyffsad. Har ringt tusen samtal känns det som! Och ingen jag pratade med hade roligt besked direkt..

Inte har jag köpt mig nå träningskort heller som jag skulle! Det var inte öppet.. så då kände jag att det var inte värt det den här veckan eftersom jag far till Sthlm på torsdag-söndag. Och måndag-tisdag nästa vecka är jag på läger i Pengsjö. Så onsdag nästa vecka får det bli!

Till något roligare: jag har impulsshoppat en bikini idag. Det var halva reapriset.. och tro det eller ej.. jag tror det knappt själv.. men den är ROSA! Ska ta ett kort på den så ni får se..

Come on..

2 h kvar, sen väntar en stor, mjuk säng på mig. Tyvärr tom, vilket jag har levt med allt för länge nu. Men jag kommer nog sova gott ändå.

Imorgon blir det en hektiskt dag! Jag har börjat med en lista på allt jag måste komma ihåg. Har tusen samtal att ringa.. Plus att det hade varit kul att koppla av lite eftersom på tisdag blir det ett heldagspass på jobbet igen. 9-24.

Nolia

Assistenter har tydligen gratis inträde. Score! Annars hade jag fått igen det i septemberlönen, men ändå :P. Har fått uppleva ett impulsköp av en båt, har provsmakat brödbitar och promenerat en hel del. Helt okej dag, trots att jag har jobbat 14h i sträck nu. Nä, härda en timme till nu, sen får jag fara hem och vila mina ögon!

RSS 2.0