Idag har jag inte ätit något konstigt

Bara så att ni vet det.
Däremot har jag jobbat hela dagen, kommit hem och lagat middag för att sedan åkt iväg och tränat. Nu har jag galet ont i huvudet (nu är det riktig spänningshuvudvärk, jag masserade lite och det dunkar i hela skallen). Ska försöka få något i magen och sedan ta en dusch och efter det bums isäng. I morgonbitti blir det jobb igen. Sen ska jag inte göra någonting på fredag-kväll. Jag ska bara ligga hemma och tjocka till mig i soffan. Sådana kvällar behövs emellanåt.

Balsam för finsmakaren

Idag hade vi första gruppundervisningen i denna kurs. Efter den satt vi kvar i gruppen och pluggade. Anna B passade på att bli värvad av Olle till att lämna blod. Om det inte hade varit för min rädsla för nålstick i armvecket hade jag nog också ställt upp. Dock var jag duktig nog att följa med och kolla på. Jag tänkte att man måste ju börja vänja sig på något sätt! Snart så kanske jag ligger där med en nål i armen.. nja, så långt ska jag inte tänka än.
Kl.17 hade jag och Anna B möte med Underhållningsmästeriet. Tyvärr var vi inte alls särskilt många där, men förhoppningsvis ska det värvas massa nya jurister imorgon när den nya terminen har fadderpub. Förutom att få lite smådetaljer avklarade fördes det även en diskussion kring om balsam är ätbart eller inte. Oskar har nämligen en idé för att underhålla på fester som innebär att någon/några ska äta balsam. I början av konversationen kan jag ärlig säga att jag inte alls var intresserad av denna idé, men efter att ha diskuterat ett tag har jag nu ställt upp på att äta balsam på scen (om/då det blir av). Bara för att se ifall det faktiskt är genomförbart har jag nu googlat på "äta balsam" och "förtära balsam" och inte hittat en stor varningsskylt om att det är det sämsta tänkbara du kan hitta på. (säkerligen är det inte bra, och man kanske blir dålig i magen, men du behöver inte skynda till sjukhuset i all fall) För säkerhets skull kollade jag även på balsamflaskan, men där står det bara att man ska skölja noga vid kontakt med ögonen. Då jag nyfiket stått och kollat på balsamflaskan ett tag och avvägt hur illa det faktiskt kan smaka ("shampoo och tvål måste ju smaka värre, men hudkräm något bättre") tog jag en liten klick på fingret och stoppade i munnen. För er som var lika nyfiken som mig på hur det smakar kan jag meddela att balsam smakar beskt. Väldigt beskt. Sedan kommer en eftersmak av själva doften (vilket när det gäller mitt balsam är .. typ alger, det doftar inte blommigt eller fruktigt). I försök att bli av med smaken borstade jag tänder, tunga, tandkött och gom noggrant. Efter det fanns en lätt smak av själva doften med en underton av beska kvar. Nu har jag suttit och gurglat med listerine i några minuter, men tyvärr finns det en hint av balsam kvar i min mun. Sammanfattningsvis kan jag väl säga att om du inte tycker om konstiga saker ska du inte smaka balsam.
God natt!

Kallt fotbollsväder

Nu har jag spätt på träningsvärken lite till. Bästa sättet att bli av med den man har, och sämsta eftersom man bara får ny värk. Men världen går inte under för det! Det kan vara bra att bli härdad ibland.
Idag har det varit föreläsningar på schemat. Först 10-12, sedan en tvåtimmarslunch under vilken vårat gäng på 12 personer försökte hitta något lämpligt bord. Efter andra föreläsningen var jag hemma igen runt 16.30. Det var bara att börja med maten direkt. Idag lyxade vi till det med abborre från farmor och farfar (tanken var att den skulle ätits i helgen, men med tanke på min helg så blev det inte så!). Mycket gott :)
Nu blir det till att krypa till kojs och stelna ihop så det känns ordentligt i kroppen imorgon. Ingen stretching här inte!

Hej

Nu är jag tillbaka igen! Jag lever, jag smittar inte, så var lugn! Igår var jag i uttråkad-tillstånd hela dagen. Då kom jag fram till att de senaste gångerna jag varit magsjuk har jag lyckats bli sjuk en fredag så att jag passande nog är frisk till på måndagen. Så idag var jag på universitetet. Föreläsning redan kl.8 på morgonen, sedan satt vi kvar i gruppen och diskuterade lite frågor.
Nu ikväll har jag varit och tränat - core. Hur jobbigt som helst! Kommer definitivt kännas i kroppen imorgon, och i övermorgon. Nu ska jag äntligen få gå och lägga mig i min egen säng! God natt :D

Världens sämsta helg

Verkligen världens tråkigaste helg. Det värsta av allt är att magsjukan precis kommer sträcka sig över hela helgen. Blev sjuk på fredagen och då man i snitt kan räkna med att man smittar 48 timmar från sista gången man spytt kommer jag kunna friskförklara mig själv inatt. Lagom för att kunna åka på föreläsning imorgon på morgonen. Idag, då jag fortfarande smittar håller sig Gustav på långt avstånd, och jag har inte lyckas fylla på energireserverna tillräckligt för att göra något i min ensamhet. Så det blir till att ligga kvar i extrasängen och kolla ut genom fönstret på det fina vädret.

FFML

Det var inte såhär jag hade tänkt det. Just nu hade jag tänkt festfixa mig för att sedan åka till Anna B. Därifrån skulle vi sedan bege oss till Olle för födelsedagsfest! Nu ligger jag istället hemma i extrasängen i vardagsrummet med en hink bredvid, och ett glas cola. En dag på dagis och jag är magsjuk. Fan.

Dagens brödtips!

Alltså tror ni att jag har varit duktig idag? Om ni tror det om mig så tror ni fel fel fel fel fel (som Brasse säger). Jag har inte läst i närheten av det jag hade planerat. Men däremot har jag ringt grattat farmor som fyller 75 idag! Sen har jag bakat det supergoda morotsbrödet jag bakade sist, det har redan tagit slut så det var dags igen! Just det brödet är en ny favorit. Receptet hittade jag i boken som jag fick av mamma och pappa i julklapp "Bröd för alla sinnen".
Det här brödet är supergott och superenkelt att göra. Plus att det innehåller inget socker!
Grötbröd med morötter
2 st

1 1/2 dl fiberhavregryn
4 1/2 dl vatten
1 dl grahamsmjöl
2 medelstora morötter
1 1/2 dl russin
1 pkt jäst
2 dl vatten, 37 grader
1 msk olja
1 msk salt
1 liter vetemjöl

Koka havregryn och vatten ett par minuter till en gröt. Blanda i grahamsmjölet. Låt gröten svalna. Skala och finriv morötterna. Smula jäst i en bunke och häll på det ljumma vattnet. Blanda om. Tillsätt morötter, russin, gröten, olja och salt. Arbeta in det mesta av mjölet till en smidig, ganska lös deg. Smörj två avlånga bakformar. Ta upp degen på mjölat bakbord. Dela den i två delar och forma till längder. Lägg dem i formarna och låt jäsa övertäckta ca 30-40 min. Sätt ugnen på 200 grader. Grädda bröden i nedre delen av ugnen tills de fått fin färg och är genomgräddade, ca 45 minuter. Stjälp upp dem och lägg dem upp och ner i formarna. Grädda i 5 minuter till. Låt bröden kallna på galler, inlindade i bakdukar.
'
Själv brukar jag tillsätta ca 1 tsk sirap i degen, bara för att den ska jäsa lite bättre. Sen när bröden gräddats 45 minuter tar jag ut dem ur formarna och ställer in dem som de är på galler i ugnen och gräddar lite till. När de är klara är det bara att ta ut hela gallret!
'
---
Det var dagens nyttighet från mig. Nu ska jag försöka vara duktig och läsa!

- forts

Okej, nu är blomman och klockan kvar, men de får de vara ett tag till!

-

Åh, jag måste ändra utseendet på bloggen.. Julen är över!

Koffeinkick!

Idag hade jag planerat att sova ut och sedan kliva upp och vara effektiv med läsningen. Fick veta igårkväll att föreläsningen idag är inställd pga sjukdom. Så eftersom det är fredag orkar jag inte åka in till universitetet. Som sagt, tanken var att jag skulle vara duktig här hemma. Men hittills har jag hunnit kolla facebook, läsa lite recept, lagt ut böcker på blocket och druckit två koppar kaffe (bara för att det är gott..). Nu funderar jag på att baka bröd, sen ta ett bad med ansiktsmask. Är lite sugen på att se om fiolen lever fortfarande också. Allt förutom att läsa! Nä, jag får se till att varva alla dessa aktiviteter med lite plugg. Jag har ju faktiskt snart fått i mig två koppar kaffe, så energin har jag! Wish me luck!

Armvärk

Idag blir det jobb. De ringde nu på morgonen. Så jag får försöka läsa en massa ikväll istället! Sen har jag söndagen också, så det är lugnt.
Jag har för övrigt världens träningsvärk. Speciellt i vänster arm! Helt sjukt. Hade så ont igårkväll att jag hade svårt att somna. Hur jag än vred och vände mig var det någon stans som det stretchade för mycket eller inte fick blod eller belastades för mycket. Väldigt konstigt det där. Tror jag ska smörja på lite zon-salva, för hur ska det annars gå att arbeta med små barn en hel dag!

Köttbullar

Jag tycker inte om våran micro. När vi nån gång framöver köper nytt kök ska det in en ny micro. Enda fördelen våran nuvarande micro får är att den var gratis, och kan värma saker varm. För varm dock. När jag lägger in fryst köttfärs och trycker på Automatisk Upptining vill inte jag att köttfärsen ska vara kokad längst ut, och frusen i mitten. Tror inte micron förstår det här med att tina upp något. Den kan bara värma. Allt på max. Aja, köttbullar blir det hur som helst!

Motivation?

Alltså, jag är inte bra på att motivera mig själv ur sängen. Idag somnade jag om minst fyrtioelva gånger. Vaknade tillslut för en timme sedan. Nu ska jag motivera mig in till uni för att sitta och läsa ikapp mig till föreläsningen i eftermiddag. Sen är jag faktiskt ledig ikväll! :D

God morgon

Jag hade glömt att jag hade för hög signal på telefonen, så när väckaren ringde i morse flög jag upp ur sängen. I och för sig var det ganska smart, då man blir rätt pigg om man inte lägger sig ner och somnar om. Men jag tycker mer om att sakta vakna till, slumra om, och vakna igen. Nu sitter jag i alla fall och lyxar till med med go-frukost. Nybakat morotsbröd från igår med västerbottensost (eftersom den vanliga tagit slut). M-m-m! Måste ta mig i kragen och baka bröd lite oftare, sååå mycket godare!

Jag säger bara det

Fy tusan vilken träningsvärk jag kommer ha i morgon!
God natt!

Uppdatering

Oj oj, nu var det länge sedan jag var här. Här kommer en sammanfattning av helgen!
'
Fredag
Gustav var hemma och sjuk hela veckan, fast väldigt frisk på fredagen, så då passade vi på att städa bort julen ordentligt. Tror varenda liten vrå här i lägenheten blev avdammad på ett eller annat sätt! Hur skönt som helst. Sen efter middagen fixade jag mig och åkte till Anna B i Sundbyberg. Där var det tenta/födelsedagsfest! Verkligen superfin lägenhet och en riktigt lyckad kväll! Kom väl hem någon gång strax efter 4, då Gustav varit en ängel och skjutsat hem Anna A.
'
Lördag
Vaknade vid 10 och mådde bra, vilket även höll i sig hela dagen. Varken jag eller Gustav kände för att göra något särskilt så det blev filmmys i soffan hela dagen. Sen vid 16 fick Gustav ett sms från sin mor som undrade om vi ville ha middag. Himla lyckat att slippa laga mat dessutom! Där blev det mat, kladdkaka, chips och spel.
'
Söndag
En något mer nyttig dag än lördagen. Först tvättid 12-14, sen hade jag träning 14-16. Till middagen passade vi på att se en till film, sedan blev det en rätt tidig kväll i försök att ställa tillbaka dygnet.
'
Idag
Morgonen börjar såklart med att jag sover lite längre än vad jag tänkt (ingen hit att försöka ställa om dygnet på mig inte). Är i alla fall på universitetet i tid till första föreläsningen på nya kursen. Nu blire statsrätt för fulla muggar! Stannade kvar med de andra och läste lite inför i morgon innan jag åkte hem. Nu håller jag på att baka ett morotsbröd. Sen ikväll är det träning, Bodypump på Sollentuna Wellness.

Helg

Pjuh, nu är det över. Min kropp kan äntligen slappna av, vilket betyder att jag har ont överallt. Ligger i soffan och kollar på när Gustav spelar tv-spel, lagomt ansträngande! Snart blir det till att ta tag i lägenheten. Dels ska julsakerna bort, dels ser det för taskigt ut. Fest ikväll?

Stress

Om 20 min börjar fastreg-stressen. Jag är inte alls speciellt taggad på det. Det är bara jobbigt. Sen tenta kl.15. Härligt dag det här. Men snart är det över!

.

Okej, nu ryker facebook-knappen. Det är ju ändå aldrig någon som gillar..

Onödigt fakta

Nu har jag huvudvärk av tre anledningar:
- samma som tidigare dagar
- nickade (fotboll) igår och då huvudet är ovant blir man rätt öm
- får inte in mer information i min hjärna, det är överarbetad
'
Så ser det ur för mig just nu, men jag blir kvar på universitetet ett tag till..
'
Förlåt för dessa tråkiga inlägg. Efter tentan i morgon har jag saker att se fram emot igen!

Shopping

Men inte av det roligare slaget. Har köpt litteratur inför nästa termin, begagnat på blocket av personer en termin framför mig. Dock förstår jag inte hur jag tänkte att jag ska orka bära allt! Har nämligen släpat med mig dator, lagbok, tre häften, tre böcker och en kaffetermos till universitetet idag. Nu ska jag förutom det lyckas släpa hem 10 böcker till! Med min träningsvärk! Herre gud, jag klarar knappt av trapporna som det är..
'
Annars kan jag berätta att det dinglar ner lapphandskar utanför fönstret. Hade varit ännu mysigare om jag hade fått vara hemma i lägenheten med en kopp choklad. Ytterligare ett plus hade det varit ifall vår lägenhet hade haft en vedeldad kamin, som man kan sitta framför och läsa en bra bok. Tyvärr får detta bara vara dagdrömmar för mig. Lapphandskarna fortsätter falla, men de böcker jag måste läsa är inte av det skönlitterära slaget och det närmsta jag kommer en kamin är läslamporna i biblioteket.

aj aj aj

Vilken fruktansvärd träningsvärk jag har, och den lär inte bli bättre i morgon. Andra dagen efter är ju värst. Dessutom hade jag träning idag igen. Det finns ingen cell i mitt huvud som anser att det är okej att man ska behöva klättra över en snöhög för att kunna träna fotboll utomhus. Nej, så länge det fortfarande blir minusgrader på kvällarna, vilket resulterar i att planen blir stenhård och snorhal, bör fotboll tränas inomhus. Men stockholmare är ju lite smått knäppa så jag får väl stå ut ;).
Förutom träningsvärken sitter min huvudvärk fortfarande i. Konstigt. Det är inte en vanlig molande huvudvärk heller, utan den kommer och går. Oftast när jag ställer mig upp, eller på annat sätt flyttar huvudet från en nivå till en annan, hugger det till på höger sida. Smärtan går som en rand från örat upp till mitten på huvudet. Någon läkare som kan ställa en diagnos? Chansar fortfarande på att det beror på att det är tentavecka. Går det inte över på några dagar får jag väl kolla upp det helt enkelt!
'
För övrigt har jag kommit fram till att familjerätt, som jag läser nu, egentligen inte handlar som något roligt. Själv tycker jag att den juridiska delen är rolig och intressant. Ungefär som matte, där man har formler och får en ekvation man ska lösa. Men egentligen handlar familjerätten bara om folk som dör, skiljer sig eller föräldrar som bråkar om barnen.

1 av 2, done!

Del 1 avklarad, dvs arbetsrätten. Kan inte säga mer än att det kändes okej. Jag har klarat den och det är okej. Efter tentan åkte jag hem, istället för att stanna på frågestunden inför tentan på torsdag. Tur var det, för jag fick världens huvudvärk när jag kom hem! Förmodligen stress/spänningshuvudvärk. Trotsade i alla fall smärtan och åkte iväg för att träna för första gången på allt för länge. Där bekräftades min teori om spänningshuvudvärk mer i och med att jag kände ingenting alls när jag rörde på mig :D. Nu är jag dock galet trött i baksida lår, och det kommer kännas ännu värre i morgon. Så underbart att jag har fotbollsträning utomhus då. Ska man inte träna bort träningsvärk?
Nä nu ska jag leta upp zon-salvan för nacke och baksida lår, så att jag klarar gå i trappor framöver, sedan kommer jag sova gott!

Just nu kan jag forma mitt hår precis som jag vill

Om jag ska vara helt ärlig börjar jag bli lite nervös inför i morgon. Är mest rädd för att glömma relevanta saker så som lagboken, eller att jag har tagit med mig något jag inte får ha och blir anklagad för fusk. Chansen att något av det händer är säkert inte särskilt stor då jag redan packat ner lagboken i väskan och kollat igenom allt material ifall det skulle finnas någon otillåten anteckning. Mest nervös är jag för att det ska komma frågor jag inte kan. Jag tycker att då vi fick en svår tenta förra kursen, med två osannolika frågor, borde kosmos/Gud/ödet/organisationen för rättvisemärkta varor, eller gärna allihopa ge oss en lätt tenta nu.
'
För att slippa långa morgonrutiner (även om tentan är först klockan 10) funderar jag på att göra något jag inte brukar, det är att tvätta håret nu på kvällen. I vanliga fall gör jag det på morgonen för det är lättast att få till en frisyr då. Men nu tror jag att jag ska hoppa in i duschen för mitt hår är alldeles för fett för sitt eget bästa. Får bli till att blåsa håret också, då jag avskyr att sova med blött hår. Har inga problem att springa iväg till bussen utan att håret torkat (inget jag tycker om, men ofta prioriterar jag frukos över att blåsa håret), men tycker inte om att sova med det. Kudden blir blöt och kall och så vaknar man av att man fryser. Nej, jag har bestämt mig: en dusch och sen en hårtork!

Hårdträning

Idag somnade jag inte om på soffan, utan jag var duktig och tvingade återigen med Gustav på en promenad. Var ute i 1,5 timme ungefär. Det känns verkligen som en vårdag här nere, inte som om det är början på januari. Solen har lyst hela dagen och vi har runt två plusgrader. Det droppar från hus och träd och tyvärr är det rätt halt på vägarna. Superhärligt att vara ute i alla fall. Med tanke på att jag i stort sett suttit inne med mina böcker (och när jag var less bytte jag till tvn) de senaste dagarna var det himla skönt att ge kroppen lite d-vitamin.
Nu ska jag försöka läsa något mer innan det gäller i morgon. Vet inte riktigt vad dock. Läser jag för mycket blir jag bara stressad om jag märker att jag missat något, och läser jag för lite blir jag stressad över att jag inte gjort något. Får se vilken väg jag tar.
'
I morgon börjar mina träningar igen. Går ut hårt från att ha haft juluppehåll i några veckor till att börja träna 4 gånger i veckan! Min kropp kommer nog må väldigt dåligt innan den mår bra igen. Men jag har bara mig själv att skylla. Ska bli kul att röra på sig igen i alla fall :)

Ont i ryggen

Jag fick något vettigt gjort trots att jag sov alldeles för mycket idag. Gjorde en övningstenta ordentligt och det tog nästan tre timmar. Hade tio minuter till godo att läsa igenom allt jag skrivit ifall det hade varit den riktiga tentan, så det känns bra. Efter en väldigt subjektiv bedömning av det jag skrivit hoppas jag att jag i alla fall kommer skrapa ihop ett BA (vilket är som ett VG). Men man vet aldrig, vips kommer det skitsvåra frågor på måndag.
Efter pluggandet försökte jag vara lite nyttig, för jag har fått himla ont i höfterna och ryggen av att sitta och plugga de senaste dagarna, så jag tvingade med Gustav ut på en promenad. Vi traskade runt i snömodden ca en timme och nu håller jag på att laga mat. Eller, ska man vara exakt så sitter jag vid datorn, men jag har middagen i ugnen. Så det kan väl räknas som om jag "fortfarande" lagar mat. Gustav ligger i soffan och spelar tv-spel och pratar med sina bröder via det. För vissa kanske det känns som klassiska könsroller, men mig gör det ingenting! Jag tycker det är himla mycket roligare att laga mat än att diska, och om jag lagar mat så diskar Gustav! :D
'
Nu måste jag fortsätta i köket ^

Trött

I morse vaknade jag av mig själv runt 8, kände mig pigg och redo för en ny dag. Funderade på att tentaplugga lite nu på förmiddagen för att sen ha hela eftermiddagen ledig. Dock kände min kropp inte likadant. Efter att ha ätit frukost satt jag i soffan och frös lite, så jag virade en filt om mig. Och sedan en till. Sen sjönk jag ner lite i soffan, för det var så himla bekvämt! Och vips, nu är klockan halv tolv. Jag har slumrat bort hela förmiddagen. Jag förlitar mig på att min kropp verkligen behövde det, och att det är bättre att jag sover bort några timmar en lördag än att känna mig slö på måndag (tenta!).
Efter att ha läst ikapp det mesta på arbetsrätten känner jag mig något lugnare. Jag kommer klara tentan, sen har jag ingen aning om hur bra, men så länge jag klarar de ska jag vara nöjd. Familjerätten har jag inte läst så mycket mer om, men det känns mycket bättre! Får ta igen poäng jag tappar på arbetsrätten på familjerätten helt enkelt.
Nu ska jag försöka vakna till lite och få något gjort!

Loop med bil

Nu börjar jag drömma igen. Tror att mitt drömmande är relaterat till stress. Ingen farlig stress eller så, bara då jag har mer att göra. Nu har jag världens tentaplugg och jag måste försöka fokusera. Inte många dagar kvar..
Hur som helst, morgonens dröm innehöll mig och Kajsa. Jag körde bil, och hon åkte med. Tydligen var det en tävling, jag körde som en galning och plötsligt såg vägen ut som en ramp. Det vill säga, asfalten gick upp och tog slut. Tanken var att man skulle gasa på lite mer och sen flyga över. Jag gasade och vi flög, ingen av oss tyckte att det var något märkvärdigt, för "så ser vägarna ut".
Ungefär som den stora rampen här på bilden.
Vi körde vidare och svängde av till ett form av värdshus. På gården stod det massa bilar som var med i tävlingen och förmodligen fick vi några instruktioner om var vi skulle sen för plötsligt gasade vi alla vidare. Nu skulle vi ut på en stor trefilig väg. Där var det fullt med bilar men jag gasad ut mitt framför en gammal beige volvo. Den tutade och framför mig välte en traktor! På något sätt styr jag undan allt och vägen smalnar av. Då kommer en till ramp. Men denna ramp såg inte ut som de på bilden, nej den var mycket värre. Tanken var inte att man skulle hoppa rakt fram med bilen, utan att man skulle köra runt så bilen loopade i luften. Vägen såg ut som en halv loop och en skulle man landa på en platå längre upp. Varken jag eller Kajsa reagerade på att det var något konstigt så jag gasade ordentligt och känslan som kom när bilen släppte vägen och loopade i luften var precis samma som när man faller. Och faller man när man drömmer, ja då vaknar man. Så klart gäller det även mig.
'
Nu, tentapluggfokus! (Jag och Aftonbladet när det gäller att hitta på nya ord!)

Musik?

Jag är i behov av musik, men var ska jag leta? Låttips någon? Gammalt, nytt.. jag är öppen för allt nu. Behöver plugg-pepp!
'
Nu sitter jag och försöker tentaplugga. Det går sämst. Gustav har ont i huvudet och ligger i soffan och kollar på Big Bang Theory. Helst av allt skulle jag gärna göra honom sällskap där, men jag måste försöka fatta lite av vad jag läser först. Långhelg som väntar nu! Gustav är ledig to-sö. Själv är jag superupptagen eftersom jag har tenta på måndag. Det jobbiga är att jag vet som inte var jag ska börja. Kommer nog satsa mest på gamla tentor, och sen läsa ikapp det jag märker att jag inte kan. Wish me luck!

Tillbaka till verkligheten

Det har varit himla skönt med julledighet, men nu är det dags att ta tag i livet igen. Dvs plugget. Känner mig ärligt talat lite efter nu. Men jag har en vecka på mig!
Idag har jag till och börja med varit på universitetet. Känns verkligen som om man ska börja då inte ens Pressbyrån har öppnat efter jul. Sen har jag börjat packa upp alla väskor, påsar och kartonger. Nu står vår röda brödrost och sodastreamer i köket, skrivaren är installerad och lite annat småplock har hamnat i skåparna. Dock verkar det va nå vajsing på vår router då skrivaren inte vill koppla till den. Det lutar åt att Gustav får ringa och skälla på Comhem igen.
'
Jag har för övrigt världens sämsta timing, eller i alla fall den dyraste. Alla mina utgifter som man brukar försöka pytsa ut lite nu och då kommer vara nu i januari. Foundation, ansiktscreme, deo, SL-kort och kurslitteratur, allting behövs inom en väldigt snar framtid.

Juste!

Ja bju, supersnyggaklara.com ;)
'

Ivanhoe

Världens sämsta bakisfilm. Ännu sämre är den när man inte är bakis. Självklart såg jag delar av den ändå. Det hör ju till på nyårsdagen.
Annars har jag inte gjort överdrivet mycket idag. Mest slappat framför tvn och myst med Gustav. Nu på kvällen har jag försökt packa ihop det mesta av mina grejor. Vi bilar nämligen ner till Sollentuna imorgon, ska försöka komma iväg på morgonen. Jag äger verkligen sjukt mycket saker! Vet inte var jag ska stoppa allting, eller när jag ens ska ha tid att börja packa upp alla påsar, väskor och kartonger! Sjukt!! Någon som vill bli min personliga alltiallo?

RSS 2.0