Sista dagen

Nu undrar ni säkert vad jag har haft för mig sen vi kom hem från Koh Samet.

I torsdags for vi ner på stan och gick runt och shoppade det sista vi ville ha köpt. Åt en dyr middag på the pizza company, men det var riktigt gott med pizza! Sen blev det en lugn kväll eftersom ingen av oss hade kunnat sova superbra på Koh Samet. Vet inte riktigt vad thailändare har för hårda sängar, har de aldrig sovit i en mjuk och skön säng? Vi har en teori (som förövrigt grundar i de tillfälle då Klara provade shorts i stolek L och fick knappt på sig dem!) om att thailändare har ju ingen rumpa och behöver därför ingen mjuk säng för svanken. Sen om det stämmer eller inte är en annan sak :P

Hursomhellst. Fredagen blev en väldigt lugn dag, passade på att tvätta klart och blogga och sola på tomten. Detsamma gällde för lördag dag. Jobbade in i det sista med att få lite färg! Det har ju varit så mulet här, och sen har vi inte solat speciellt mkt heller, så vi känner oss inte direkt bruna.

Lördag kväll så tog Jit med oss ner på stan och vi åt middag på ett ställe hon verkar gå till ofta. Sen gick vi längst Walking Street där det fanns allt möjligt! Allt från barer och discon till thai-boxning och affärer. Det var väldigt många intryck och väldigt mycket neon! Vid 10 tiden for vi tillbaka för att Gop (Klaras kusin, Jits son) skulle ta med oss ut. For till ett ställe där det varvades DJ med live musik. Bandet som spelade körde en massa covers, och alla i publiken skrek med. Den bild jag har fått av thai musik är att det bara är smörpop. Men nu fick vi veta att det finns rockigare musik, och den var riktigt bra! Fick även träffa Gops kompisar, och även bli uppraggade av tre thailändskor. Det var en upplevelse! Haha!



Sångaren


Igår (söndag) blev det så att vi for tillbaka till Koh Samet. Vi var helt enkelt inte klara på den ön! Vi saknade vädret, stämningen och våra nya vänner. Klockan 7 på morgonen (ja, efter våran utekväll) begav vi oss iväg till ön. Kom fram vid 10.30. Vi sprang upp på stranden och gick till Coconut bakvägen så att vi kunde köra "Ja-ee"!! Och vi lyckades bra :P (för er som inte kommer ihåg så är "ja-ee" som "tittut", sen kan det vara bra att veta att om du säger "tittut" i thailand så betyder det typ "ta på rumpan". Så ska du leka med ett barn här, säg "ja-ee"!)

Så söndagen spenderades så som den ska spenderas på Koh Samet, men att göra ingenting! Helt underbart!
Jag må erkänna att jag inte var helt för förslaget att fara tillbaka, eftersom det kändes stressigt.. Men jag är riktigt glad att vi gjorde det :) Det känns bra att våran sista kväll här i Thailand spenderades med att bli uppassad till tusen! Haha!


Idag blir det en riktigt resdag. Båt, minibuss, taxi och flyg. Woho...
Men imorgon landar vi i Peking!

Kommentarer
Postat av: mamma

Mats har fyllt 50 och det gick bra, vi var på spa hela dagen-solade Mauritsiussol! Sedan var det middag och lite "bubbel". Akta er nu för "påssjukan" i Peking , jag tror den "influensan" alltid går där!! KRAM Mamma

2009-02-24 @ 15:54:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0