Kort uppdatering

Just nu står älsklingen och diskar undan middagen. Jag sitter i soffan med ett glas vin och choklad. Snart vankas det popkorn och mys framför tvn.
'
Imorgon blir det kanske shopping av balkongmöbler och sen fotboll!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Skönt!! :) jag ska också se på millenium ikväll. Jag och Patrik har också haft en himla mysig heldag tillsammans ! saknar dig boman!

2010-04-24 @ 20:53:27
URL: http://sandbergjenny.blogg.se/
Postat av: jenny

Yes. ni kommer ju att ha möblerna ett bra tag framöver. Ni äger ju lägenheten och har gjort den skitfin i jämförelse med min hyreslägenhet som jag helst vill flytta ifrån :) letar ju ny lägenhet, men det är många som gör det ;D Jo serien är typ bättre, inte lika jobbigt att se den i omgångar, dock missade jag förra lördagen.. ! :/ Jag skrev på ett arbete och glömde helt bort tiden! Imorgon får jag ju veta hur jag ska jobba och hur schemat för skolan kommer att se ut framöver. då kan jag försöka boka in en tripp till dig. strandpromenader? Är det så fint där nere? här är det hyfsat nu, och har varit det några dagar, ca 10* varmt idag. Skönt. Goda middagar ser jag fram emot ;D Jag kan ju alltid hjälpa till. En sommartop till kan sitta bra, dock handlade jag på rut för ca 1100 kr förra veckan. PUSS LISA! i miss u!

2010-04-25 @ 13:21:31
URL: http://sandbergjenny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0