London!

Förra veckan försvann jag och Malin till Storbritannien för att få umgås med vår älskade Klara! Resan var verkligen hur underbar som helst! Dessutom hade vi tur med vädret. Första dagen duggade det lite, men resterande dagar var det strålande sol :D



Istället för att skriva feta inlägget får ni se på resan i bilder istället!
'

Jag och Malin började onsdagen med en gratis guidad tur runt i London då Klara var tvungen att jobba fram till ca.13.
'
'
Sen kom Klara in till stan och vi gick runt och shoppade lite.
På kvällen gick vi ut tillsammans med Klaras londonvän Charlotte, på Roadhouse och kom hem nån gång tidigt på morgonen. Riktigt lyckad kväll!

Dagen efter blev det mer sightseeing, såg Piccadilly Circus och promenerade i Notting Hill.
'
'
Dock tog det rätt lång tid innan vi åt någonting, så såhär trötta var vi alla innan vi satt oss ner och åt på ett fik i Notting Hill.
'
'


På fredagen var det återigen strålande väder så vi kände inte för att springa runt halva London igen utan vi stannade i Richmond i en mysig park och njöt av solen och sällskapet! Vi åt glass och fish&chips och annat onyttigt.
'
'
'
På fredagkväll begav vi oss till Fridays, en bar där Charlotte jobbar. Vi satt där och hade det trevligt och fortsatte senare till Roadhouse igen. Som tur var blev kvällen lugn och inte lika sen.

Lördagen, sista dagen, for vi och kollade in Camden Market. Det fanns hur mkt som helst så vi blev nog alla lätt överväldigade. Innan bussen hem blev det en kaffe på Starbuck's, och tur var det för tåget var inställt för dagen så trafiken tog lång tid!
'
'
Kaffet (plus lite sömn under veckan), gjorde oss alla lätt höga på koffein så jag tyckte lite synd om våra medpassagerare ^^


Lördagkväll började vår resa hem till Sverige igen, kom hem till Sollentuna vid 02.30 på natten.. Men oj så bra resa det var!

Kommentarer
Postat av: Jenny

SKOJ!

2010-04-14 @ 06:22:42
URL: http://sandbergjenny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0