Sömbrist

Det är svårt att hinna med allt man vill göra såhär i juletid. Helst av allt skulle jag vilja stanna hemma, baka massa gott, pyssla och mysa. Men i måndags började en ny kurs.
Men först måste jag berätta lite om min helg. I fredags hade jag som sagt min c2-tenta. Efter 5 timmars skrivande stannade jag och Anna kvar på Juristernas Hus och började förbereda kvällen. Det var nämligen c2-sittning kl.19 samma kväll och vi toastade den. Så istället för att åka hem och sova som de flesta gjorde planerade vi bordsplacering, letade sittningslåtar, repade underhållning m.m. Kvällen var riktigt rolig, det kom 98 st på middagen! Sjukt många! Själv kunde jag dock inte slappna av helt förrän kl.23 på kvällen. Men så blir det ibland.
'
På lördag åkte Gustav iväg och spelade innebandy på dagen, jag gjorde inte fullt lika många knop. På kvällen däremot åkte jag tillbaka till Juristernas Hus för en liten förfest innan Nobel Night Cap! Jag och Anna hade fått biljetter då några ur nuvarande styrelsen inte ville gå. Den kvällen var verkligen helt otrolig! De som anordnade NNC hade förvandlad Aula Magna och Allhuset på SU till ett sagoland! Temat var Marie Antoinette och varje rum hade fått ett eget tema. Det var en marknadsplats med mat, mjöd och öl, ett bibliotek med konjak och cigarrer, ett casino, ett dansgolv där kårsdraget spelade, drottningens boudoir med tårta, macrons och rosa champagne. Lantis var omgjort till en förtrollad skog med en glassbar, vinbar, drinkbar och datasalen var ett disco med en absintbar. Hela tillställningen kändes som en blandning av frankrike på 1700-talet och alice i underlandet! Det kan tilläggas att allt var gratis (ingick i biljettpriset). Och alla som volontärarbetade där hade helt otroliga utstyrslar. Tyvärr fick man inte fotografera, men då det var en kvart innan de stängde fick jag ta en bild på två som jobbade där. (Dock är bilden inte så bra med tanke på att jag inte har någon blixt)
Jag var hemma igen kl.6 på morgonen! Sen hade jag lovat att träffa Magda kl.11, så det blev ca fyra timmars sömn för mig den natten. Sen hade jag träning kl.14. Första ordentliga träningen på fyra veckor! Shit va roligt det var :)
Till middag lagade jag något jag varit sugen på i säkert två veckor: köttbullar och rödbetssallad!
MUMS!
EFter middagen åkte jag hem till Anna där jag, Anna och Amanda julpysslade. Vi bakade glutenfria lussebullar (kan meddela att degen känns ungefär som den typen av lera man kan få med sällskapsspel), som var jättegoda! Och pepparkakor. Supermysigt var det :)
'
I måndags började som sagt ny kurs. Det är synd att den här kursen är inklämd över jul, för egenligen tycker jag att det är ett himla intressant ämne, immaterialrätt. Efter 6 timmars föreläsning åkte vi ner på stan för att gå på luciakonsert i Hedvig Eleonora kyrka. Det var adolf fredriks flickkör som hade luciatåg, åh va duktiga de var! Och vilken julstämning man fick av att vara där!
Nä, nu måste jag skynda mig så jag kommer i tid till föreläsningen idag!

Kommentarer
Postat av: Jenny Sandberg

Sjukt intensivt! haha, men du verkar ju ha haft superkul! :) KOM HEM BOMAN

2011-12-16 @ 06:11:08
URL: http://sandbergjenny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0