Oj vad vi har slitit i helgen

Nu är våran lägenhet som ny! Jag och Gustav har varit så duktiga i helgen.
'
I lördags storstädade vi, och med storstäda menar jag torka bort över två månaders damm, damma mattor, dammsuga, torka golv, packa ihop en IKEA-hylla, gå ner med massa grejor till förrådet, plocka fram balkongmöblerna m.m. Efter att ha storstädat åkte vi hem till Wiklundhs där det bjöds på grillat!
'
Igår (söndag) fortsatte vi med att förnya lägenheten. Vi började morgonen med att hänga på låset på IKEA, där införskaffades ett matbord och lite annat smått och gått. Emil och Lisa hängde med dit, så vi passade på att ta en kaffepaus (frukost för 9kr). Sen åkte vi vidare till Bauhaus för att köpa badrumskrokar. Efter det bar det av till Mio i bromma där vi hade hittat en skänk. Väl hemma, vid kanske 3-tiden, började vi montera ihop allting. 10 stora kartonger fick vi ihop till snygga möbler, och vi lyckades även få ner allt skräp till containern. Efter all montering var vi rätt trötta, men det blev ingen vila! Efter middagen hade Gustav match borta i bromma. Åkte och kollade på den och var hemma igen strax efter 22.
'
Idag gick vi ut lika hårt på morgonen! Vi har handlat, torkat fönster, flyttat lampan, städat det sista och bakat sockerkaka. Gustavs föräldrar och Albin har varit förbi och fikat. De har nu åkt iväg för att fira valborg med några vänner ute i skärgården. Albin är kvar här och spelar tv-spel med Gustav. Snart kommer resten av bröderna dyka upp och då bjuder vi på middag. Just nu ska jag njuta av att göra ingenting!
'
Ska ta några fina bilder på lägenheten och lägga upp snart, kanske imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0